2021
Норма для вашого життя
Жовтень 2021


“Норма для вашого життя”, Заради зміцнення молоді, жовт. 2021.

Норма для вашого життя

Використовуйте девіз Товариства молодих жінок як скерування і компас для всього вашого життя.

Зображення
молода жінка

Девіз Товариства молодих жінок—це нагадування про вашу природу і мету. В нас вливається величезна сила, коли такі слова як “улюблена дочка”, “учениця Ісуса Христа” і “свідок Бога” визначають нашу справжню сутність. Ці фрази сповнюють нас любов’ю і зміцнюють впевненість у нашій здатності справлятися з випробуваннями і знаходити радість. Так само обіцяння “вічної долі”, “особистого одкровення” та “піднесення” нагадують нам про те, що наше життя має сенс і мету, які не може затьмарити один складний день. Коли ви повторюєте цей девіз, ви проголошуєте, що це означає—бути дочкою Небесних Батьків, готуючи себе і світ до повернення нашого Спасителя, Ісуса Христа.

Ось відгуки кількох молодих жінок з усього світу про те, що для них означає цей девіз.

Зображення
молода жінка

“Мені подобається те, як кожна фраза починається зі слова “я”. Це нагадує мені про те, що моє свідчення—це моє свідчення і що саме мені слід наполегливіше працювати над тим, щоб ставати схожою на Спасителя”.

Кароліна Ф., 15 років, шт. Вірджинія, США

“Одна з істин, якої з такою ясністю нас навчає цей девіз, це те, як сильно нас люблять наші Небесні Батьки. Наш Небесний Батько послав нас на землю, але не залишив нас самих. Ми всі маємо дивовижний потенціал, і через те, що Бог так сильно нас любить, Він склав план, щоб ми могли реалізувати цей потенціал. Мене дійсно утішає знання, що навіть у найважчі дні наші Небесні Батьки підбадьорюють нас”.

Ребекка С., 16 років, та Меган С., 14 років, шт. Техас, США

“Девіз Товариства молодих жінок дуже особливий для мене, оскільки нагадує мені про необхідність завжди бути місіонеркою, куди б я не прямувала, і де б не була: у школі, у Церкві або вдома”.

Квінсі Е., шт. Коннектикут, США

“Девіз нагадує мені про необхідність шукати можливості ставати кращою людиною. Іноді я засмучуюся, коли не можу зробити те, що, як я знаю, мені слід робити. Але, коли я зазнаю невдачі, я знаю, що у мене також є можливість стати кращою. Дар покаяння—це, можливо, найкраще, що є у світі”.

Анастасія С., 12 років, Москва, Росія

“Бути членом Церкви у цьому віці—складно. Іноді ми боїмося, що на нас будуть показувати пальцями і казатимуть, що ми інакші. Але цей девіз нагадує мені, що я намагаюся бути схожою на Ісуса Христа. Цей девіз допомагає мені не зважати на те, що можуть сказати інші, і надалі зосереджуватися на тому, чого я дійсно хочу”.

Зоі В., 16 років, Аргентина

“Фраза “Намагаючись бути гідною піднесення, я ціную дар покаяння і прагну вдосконалюватися щодня” нагадує мені про те, що покаяння не є чимось негативним. Це чудова можливість оновитися і узгодити своє життя з Богом. Я дуже вдячна за мир і радість, які приносить покаяння!”

Хейлі С., 17 років, шт. Аризона, США

Зображення
молода жінка

“Вчинки, здійснені під впливом цього девізу, допомагають мені бути кращою версією себе”.

Іейві Н., 11 років, шт. Юта, США

“Девіз дає мені знання, що я дочка Небесних Батьків. Це знання допомагає мені не почуватися самотньою у неспокійні часи. Коли мені важко досягти моїх цілей, я згадую про свою божественну природу і вічну долю. Це надихає мене бути сильною і не здаватися”.

Ліза Б., 12 років, Київ, Україна

“Девіз Товариства молодих жінок особливий для мене, оскільки він допомагає мені розуміти свою важливість як молодої жінки і як дочки Бога. Я ціную у ньому кожний рядок. Там сказано те, що мені слід робити, аби наближатися до Нього. Він також допомагає мені знайти в житті мою мету”.

Сарія Д., 14 років, Сент-Кетрін, Ямайка

Зображення
молода жінка