2020
Як мені насолоджуватися перебуванням в церкві, коли там у мене є проблеми з людьми?
Лютий 2020


Запитання і відповіді

Як мені насолоджуватися перебуванням в церкві, коли там у мене є проблеми з людьми?

Зображення
youth at church

Ви можете контролювати лише себе

Я не можу контролювати людей навколо себе, навіть інших членів Церкви, але я можу контролювати себе і те, як я реагую на ситуації. Я зрозуміла, що відвідування церкви стосується мене і Бога, а не мене і ще когось іншого. Я нагадувала собі, що нечесно перед Богом або перед собою перестати жити за євангелією.

Еріка І., 18 років, Гаваї, США

Поважати кожного

Ми всі маємо різний попередній досвід і різне виховання. Ви ніколи не знаєте, через що проходять інші люди.

Логан Б., 15 років, шт. Орегон, США

Поговоріть зі своїми провідниками

Вам не слід не ходити до церкви через якусь людину. Вам слід ходити, оскільки ви вірите в Христа. Я б також рекомендував поговорити з єпископом.

Ашер Д., 15 років, шт. Вашингтон, США

Любіть так, як любив Ісус

Ісус Христос сказав: “Любіть один одного! Як Я вас полюбив. … По тому пізнають усі, що ви учні Мої, як будете мати любов між собою” (Іван 13:1–5, 34–35). Це допомогло мені зрозуміти, що я маю любити інших незалежно від того, ким вони є, так само, як Спаситель любить мене, навіть з огляду на всі мої недосконалості й помилки.

Ема Ф., 15 років, Чако, Аргентина

Отримуйте задоволення від своєї приходської сім’ї

Хоча мені нелегко подолати почуття болю або образи, коли йдеться про членів Церкви, я все більше розумію, як сильно люди про мене там дбають. Це допомогло мені насолоджуватися церквою, бо моя приходська сім’я приносить мені радість. Там завжди будуть люди, які вас люблять.

Софія Д., 16 років, Бристоль, Англія