2018
Пророки: ознака любові Бога
Вересень 2018


Останнє слово

Пророки: ознака любові Бога

З виступу на квітневій генеральній конференції 2018 року.

Зображення
prophets a sign of Gods love

Я свідчу вам, що Президент Рассел М. Нельсон—пророк Бога на землі. Я ніколи не бачив людини добрішої й більш люблячої, ніж він. Хоч я й відчував себе невідповідним для цього священного покликання, його слова і лагідний погляд очей, коли він запропонував мені цю відповідальність, дали мені відчути обійми любові Спасителя.

Хіба ж це не благословення—мати на землі у дні, в які ми живемо, пророків, провидців і одкровителів, які прагнуть пізнати волю Господа і виконувати її? Приносить втіху знання, що ми не самотні у світі, які б труднощі не випадали нам у житті. Те, що є пророки,—це ознака любові Бога до Своїх дітей. Пророки повідомляють про обіцяння і справжню природу Бога та Ісуса Христа Їхньому народу.

Від усього свого серця я свідчу, що пророки промовляють силою Святого Духа. Вони свідчать про Христа та Його божественну місію на землі. Вони висловлюють думку й почуття Господа і покликані представляти Його та навчати нас, що саме ми повинні робити, аби повернутися й жити у присутності Бога і Його Сина, Ісуса Христа. Ми отримуємо благословення, якщо виявляємо свою віру і дотримуємося їхніх учень. Якщо ми дослухаємося до них, то наше життя є більш щасливим і менш складним, нам легше справлятися зі своїми труднощами та проблемами, і ми створюємо навколо себе духовну зброю, яка буде захищати нас від нападів ворога у наші дні.

Я урочисто свідчу, що Ісус Христос воскрес, що Він живий і що Він керує Своєю Церквою на землі через Своїх пророків, провидців і одкровителів. Я свідчу, що Він—Спаситель і Викупитель світу й що завдяки Йому ми можемо бути спасенними та піднесеними у присутність Бога. Я люблю Його; я поклоняюся Йому. Я хочу наслідувати Його, виконувати Його волю і ставати більш схожим на Нього.