Потяг до осіб своєї статі
Чому Бог не відповідає на мої молитви?


“Чому Бог не відповідає на мої молитви?” Потяг до осіб своєї статі: Для окремих осіб (2020)

“Чому Бог не відповідає на мої молитви?” Потяг до осіб своєї статі: Для окремих осіб

Чому Бог не відповідає на мої молитви?

Бог чує ваші молитви

Час від часу життя може здаватися несправедливим. Може здаватися, що на наші щирі молитви немає відповідей. Може здаватися, ніби нам було відмовлено у повноті можливостей та в головних Божих благословеннях. Але жодна щира молитва не залишається нечутою. Бог виконає всі Свої обіцяння. Його слухняним і сповненим віри дітям не буде відмовлено у жодному благословенні. Наш божественний потенціал—це мати можливість жити у вічних сім’ях і бути схожими на наших Небесних Батьків.

Іноді наші сумніви, страхи та розчарування можуть здаватися занадто сильними. Життя може ставити складні запитання та створювати серйозні перешкоди. Мати віру не означає мати всі відповіді, але вибір віри замість сумнівів є вибором довіряти Богові. Ми вибираємо довіряти Його плану і Його розкладу, навіть якщо зараз ми не розуміємо деякі складові нашого земного життя. Якщо ми віритимемо в Бога, довірятимемо Йому, матимемо терпіння розвивати свою віру день за днем, то, зрештою, все чітко зрозуміємо. (Див. 1 Коринтянам 13:12).

Чітке розуміння—не є разовою подією. Це процес. Ми починаємо чіткіше бачити і розуміти, коли розвиваємо свій потенціал як дітей Бога. А що таке наш потенціал? Якщо ми докладаємо найбільші зусилля, аби дотримуватися Його заповідей, Він обіцяє нам вічну радість—справжню, довготривалу радість.