Потяг до осіб своєї статі
Чи Бог любить мене?


“Чи Бог любить мене?” Потяг до осіб своєї статі: Для окремих осіб (2020)

“Чи Бог любить мене?” Потяг до осіб своєї статі: Для окремих осіб

Чи Бог любить мене?

Бог любить вас повною мірою

Президент Дітер Ф. Ухтдорф сказав про Божу любов:

“Бог не дивиться на зовнішність людини. Я вірю, що Він зовсім не зважає на те, живемо ми в палаці чи сільській хаті, привабливі ми чи ні, відомі чи забуті. Хоч ми й недовершені, Бог любить нас довершеною любов’ю. Хоч ми й недосконалі, Він любить нас досконалою любов’ю. Хоч ми можемо відчувати, що загубились і не маємо компаса, Божа любов огорне нас з усіх боків.

Він любить нас, бо безмежно сповнений святої, чистої любові, яку неможливо описати. Ми важливі для Бога не завдяки нашим резюме, а тому що ми Його діти. Він любить кожного з нас” (“Любов Бога”, Ліягона, лист. 2009, сс. 22–23).

Бог любить усіх нас. Він любить людей, які належать до різних конфесій, і тих, хто є невіруючими. Він любить стражденних. Він однаково любить багатих і бідних. Він любить людей усіх рас і культур, одружених та неодружених і тих, хто відчуває потяг до осіб своєї статі чи вважає себе геєм, лесбіянкою чи бісексуалом. І Бог очікує, що ми будемо наслідувати Його приклад.

Бог віддав Свого Сина за вас

“Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне” (Іван 3:16).

Ніщо так повно не демонструє глибину і всеосяжність Божої любові, як Його готовність пожертвувати Своїм Сином, щоб ми, Його діти, могли подолати смерть, і щоб нам було надано можливість отримати вічне життя.

Немає кращого виявлення любові Ісуса Христа, ніж Його готовність віддати Своє життя, щоб спокутувати гріхи людства, здійснити компенсацію за всі страждання і несправедливість та розірвати пута смерті для всіх людей (див. Алма 7:11–13).