Потяг до осіб своєї статі
Чи доступні для геїв обіцяні Богом благословення?


Чи доступні для геїв обіцяні Богом благословення? Потяг до осіб своєї статі: Для окремих осіб (2020)

Чи доступні для геїв обіцяні Богом благословення? Потяг до осіб своєї статі: Для окремих осіб

Чи доступні для геїв обіцяні Богом благословення?

Благословення Бога доступні кожному

“Всі ми іноді дивимося на своє життя і намагаємося оцінити: “Як ідуть справи? Яка моя життєва ситуація?” Я завжди казав, що коли ви починаєте порівнювати себе з іншими, це викликає або розчарування, або гординю. Ні те, ні інше не є хорошим, але зазвичай саме це відбувається, коли люди починають порівнювати. Вони починають думати: “Моя ситуація краща” або “Моя ситуація набагато гірша”. Отже, це для нас не дуже конструктивна справа—порівнювати свої обставини з обставинами інших. Благословення приходять швидко; благословення приходять через довгий час. Я вірю, що іноді благословення очікують на нас до того часу, як ми перейдемо за завісу, в наше післяземне життя. Бо наше життя є дуже коротким порівняно з вічністю, і під час цього життя просто немає сенсу намагатися порівнювати труднощі, які ми мали, або намагатися порівнювати благословення, які ми маємо.

Ми пам’ятаємо, що коли Адам та Єва залишили Еденський сад, серед іншого, з чим вони зіткнулися, були тернини та осот, і всі ми маємо їх у нашому житті. Але ми можемо бути впевненими, що всі їх можна подолати, з якими б із цих перешкод ми не зіткнулися. Господь каже нам, що на нашому шляху будуть труднощі, і навіть стверджує, що наші скорботи будуть освячені на нашу користь. Іноді ми мусимо чекати на це кілька років, але зрештою ми можемо бути впевненими, що обіцяння вічного життя призначається кожному. Усі в рівній мірі будуть винагороджені за свою вірність. Якщо ви витерпите до кінця, ви будете благословенні. Це може бути важко сьогодні і завтра, і наступного місяця, але це не завжди буде важко. Ви зможете це робити, якщо виявлятимете свою віру в Ісуса Христа та Його спокуту.

Іноді ми матимемо такі труднощі та випробування, що буде здаватися, ніби вони надто складні, щоб витримати. Але Він каже: “Проте будьте в доброму гуморі, бо Я вестиму вас”. Таким є обіцяння Господа. Будьте в доброму гуморі. Посеред ваших труднощів “будьте в доброму гуморі, бо Я вестиму вас”. І я свідчу, що Ісус Христос вестиме вас крізь труднощі, які ви маєте” (Гарі Е. Стівенсон, “No Blessings Denied the Faithful”, ChurchofJesusChrist.org).