2020
Мета мого хрищення
Жовтень 2020


Мета мого хрищення

Перед своїм хрищенням я сидів один і молився, щоб якимось дивовижним чином з’явилися мої друзі.

Зображення
man sitting in chapel foyer

Ілюстрація Джулії Єллоу

В дитинстві я жив у передмісті Тайбея, Тайвань, і ніколи не чув про місіонерів. Тож коли я вперше з ними почав спілкуватися, мене зацікавило їхнє послання. Невдовзі у мене виникло бажання дотримуватися їхніх учень і жити за євангелією. Я відчував, що у такий спосіб зможу дізнатися, чи Бог дійсно існує.

Упродовж місяця мене навчали євангелії та заповідям, яких навчають перед хрищенням. Молитва принесла мені спокій, я отримав особисте одкровення завдяки вивченню Писань і ніколи не пропускав церковні збори. Я вирішив, що мені потрібно христитися.

Найбільшою складністю, яка переді мною постала на той час, була проблема у стосунках з друзями, оскільки їм не подобалося, що я ходжу до Церкви. Я багато молився про цю проблему, але здавалося, що наші стосунки лише погіршувалися.

Я запросив своїх друзів на хрищення, але вони рішуче відхилили запрошення. Я дійсно не знав, що робити. Перед хрищенням я сидів один на дивані у фойє каплиці, молився, щоб мої друзі дивовижним чином з’явилися, аби я міг їм розповісти про позитивні зміни, які сталися в моєму житті, та довів, що моє рішення охриститися---правильне.

Мої друзі так і не прийшли, але поки я виливав свою душу Богові, то отримав відчуття. У ту мить я відчув величезну любов Небесного Батька. Я знав, що Він був поруч і дійсно чув мою молитву.

З самого початку я хотів охриститися лише завдяки тим чудовим змінам, що сталися в моєму житті, але в ту мить я зрозумів мету свого хрищення.

Отримане враження було подібне до голосу Господа, Який промовляв лагідно й безпосередньо до мене, кажучи: “Тобі не потрібно нічого нікому доводити. Тобі слід лише довести Мені, що ти маєш бажання прийти до Мене й залишатися вірним Моїй євангелії усе своє життя”.