2010
Місце для нас
Вересень 2010 року


Місце для нас

В захопленні від путівника Проповідуйте Мою євангелію

Якось я допомагала прибирати в домі й натрапила на примірник путівника Проповідуйте Мою євангелію, який мій брат використовував на місії. Я знала, що місіонери ним користуються, але ніколи раніше його не відкривала. Я почала читати путівник і не могла відірватися. (Однак мені довелося, хоча й не хотілося, бо треба було прибирати!)

Я завжди думала про те, як місіонери виконують свою роботу. Я зрозуміла, що путівник Проповідуйте Мою євангелію може допомагати мені краще зрозуміти місіонерську роботу. Він допоміг мені сміливіше підходити до людей, розмовляти з ними й ефективніше ділитися євангелією.

Алісса Ф. (вгорі), 19 років, шт. Нью-Гемпшир, США

Коли я навчився пірнати з аквалангом, то придбав собі цифровий підводний фотоапарат і фотографував кожну рибку, яку бачив в океані. Завдяки цьому хоббі я здобув свідчення про те, що Землю було створено Вищою Істотою. Коли люди запитують про доказ існування Бога, мені пригадується Мойсей 6:63, де Господь каже: “Все створено і зроблено, щоб нести свідчення про Мене, і те, що є земним, і те, що є духовним; те, що в небі вгорі, і те, що на землі,… і те, що під землею”.

Старійшина Бейтс, 20 років, Кауаянська Філіппінська місія

Мій улюблений вірш з Писань

2 Нефій 2:13

Цей вірш говорить, що Бог дійсно є. У ньому сказано, що якби не було гріха, то не було б і праведності. Має бути протилежність. Цей вірш свідчить про Бога.

Марія Х. (внизу), 15 років, Гессен, Німеччина

Молодіжна конференція

Одного разу, коли я була на молодіжній конференції, то навіть не уявляла, як вона на мене вплине. Ми провели три дні, заповнені веселими заходами, я була рада побачити старих друзів, зустрітися з новими й брати участь у заходах. Але найулюбленіша подія—збори свідчень. Коли ми свідчили про євангелію, Дух був сильним і багато з нас були зворушені до сліз. Ще упродовж кількох днів після конференції я зберігала це чудове почуття, і мені не хотілося, щоб воно зникало. Я навіть не дивилася телевізор і не слухала нецерковну музику. Ця подія дійсно зміцнила моє свідчення про Церкву.

Лише через Духа ми можемо дізнатися, чи Церква істинна. Ми повинні робити все необхідне, щоб Святий Дух перебував з нами: читати Писання, кожного дня щиро молитися і розмірковувати про ті випадки, коли ми відчували Духа. Коли ми живемо з Духом, то можемо відчувати Його тепло і знати, що Церква істинна. Я люблю євангелію. Вона дає відповіді та спрямовує. Я б хотіла, щоб усі на світі знали те, що знаємо ми.

Тахні Х., 20 років, Південна Австралія

Фотографія прапора © Getty Images; інші фотографії зроблені Меліссою Меррілл, Дж. Тайлером Бейтсом і Девідом А. Едвардсом