2018
Відкрити доступ до більшої сили за допомогою нового навчального плану
Грудень 2018


Лише електронна версія

Відкрити доступ до більшої сили за допомогою нового навчального плану

2019 рік несе великі зміни в Недільній школі!

Зображення
man reading scriptures

Уявіть, що вам було б дано більше сили у житті---сили змінювати, вийти на новий шлях, піднятися над труднощами, які вас оточують. Така сила---Божа сила---завжди була доступна завдяки Його слову, але нові зміни в Недільній школі та в Початковому товаристві мають на меті допомогти нам відкрити доступ до тієї сили в своєму повсякденному житті.

Мене звуть Маккензі, я молода доросла дівчина і належу до групи людей, які пишуть матеріали для нової ініціативи За Мною йдіть для використання вдома, на Недільній школі та в Початковому товаристві. Я мала благословення допомагати в написанні матеріалів За Мною йдіть, і я бачила зміни та силу, яку приносить більш ефективне вивчення Писань у життя людини---якщо конкретно, то в моє життя.

Коли я вперше познайомилася з новою ініціативою За Мною йдіть, то навіть не знала, що й думати. Іноді справді важко знайти час, щоб читати Писання кожного дня---хоча я завжди відчуваю різницю й бачу благословення, коли регулярно їх читаю. (Чи є, крім мене, такі, хто “проглядає вірш, перш ніж заснути”?) Але по-справжньому занурюючись в Писання у процесі написання цих матеріалів, я зрозуміла, як важливо (1) не лише присвячувати належний час вивченню Писань, але і (2) те, що я дійсно можу отримувати одкровення, справді дивовижні одкровення, для себе, якщо дійсно намагаюся мати Духа під час вивчення.

Працюючи над новою ініціативою За Мною йдіть, я отримала унікальну можливість покращитися у вивченні Писань та знаходженні в них істин для моєї роботи. І в той час як велика кількість молодих людей не матиме подібних можливостей, я впевнена, що ініціатива За Мною йдіть може зробити це для кожного з нас.

У кожному навчальному плані нас заохочують самостійно читати Писання й записувати свої думки, а також наводяться невеличкі доктринальні перлини, з яких ми навчаємося принципів, що містяться у тих віршах і спонукають нас ставити собі запитання щодо матеріалу, який вивчається. Такий простий спосіб читання Писань допомагає нам дізнаватися більше про теми, що нас цікавлять, і ставити собі питання, які допомагають нам розмірковувати над тими темами. Проте, застосовуючи цю ініціативу, кожен також так чинитиме. Отже, коли ви будете зустрічатися разом, то можете обговорювати євангельські істини й принципи, які змінили ваше життя, й інші учасники можуть робити те ж саме. У такий спосіб ви згуртуєтеся у досягненні кінцевої мети: стати більше подібними до Ісуса Христа

Започаткувати нову звичку у вивченні Писань---це процес, і його може бути важко розпочати. Однак Ісус Христос може вам допомогти в цьому, так само, як Він може допомагати у будь-чому. Якщо вам важко почати чи продовжувати звичку старанно вивчати Писання, неодмінно зверніться до Нього. Якщо ви це зробите, то разом з іншими людьми навколо вас ви отримаєте благословення---більше бажання читати Його слово.