2018
Наше святилище в Субоній день
Червень 2018


До нових зустрічей

Наше святилище в Субоній день

З “The Chapel: Our Sabbath Sanctuary” at prophets.lds.org.

Якщо ми будемо сприймати каплицю, як святилище нашої віри й відданості причасним зборам, ми отримаємо благословення.

Зображення
church building

Причасні збори—це чудовий і славетний час. Коли ми заходимо до каплиці й готуємося до отримання причастя, нам слід думати про те, що ми знаходимося у святилищі,—святому й особливому місці, де ми можемо розмірковувати про Христа і Його величну й славетну місію. Ми ставимо на другий план те, що від цього світу, і натомість думаємо про те, що є вічним. Нам необхідно відкласти мобільні телефони й подумати про Ісуса Христа, Сина Живого Бога.

У нас є лише 70 хвилин кожного тижня, щоб зосередитися на своїй любові до Спасителя. Якщо ми зможемо почати думати про каплицю, як про святилище нашої віри й відданості причасним зборам, ми отримаємо благословення.

У процесі розбудови царства Божого я не можу уявити нічого важливішого, ніж добре підготовані причасні збори, де промовці говорять про Христа, свідчать про Христа і діляться свідченнями апостолів та пророків з Писань та інших матеріалів.

Як Церква ми приділяємо велику увагу Суботньому дню. Ми вже досягнули певних покращень, але ще не сягнули мети. Ми будемо й надалі докладати зусиль, поки кожен член Церкви і місіонер не стануть настільки духовно вмотивованими під час поклоніння в Суботній день, що кожен скаже своїм сусідам, зацікавленим та родичам: “Прийдіть і подивіться. Прийдіть і поклоняйтеся з нами”. Саме цього ми хочемо досягнути.

Якщо ми зможемо це зробити як Церква, ті, хто прийме наше запрошення “прийти і подивитися”, відчує силу послання відновленої Церкви Ісуса Христа. Коли вони будуть поклонятися з нами під час причасних зборів, їхні серця будуть зворушені й світло євангелії проллється в їхні серце й розум.