Покликання в місії
Запобіжна дія 2


Запобіжна дія 2

Будьте зосередженими на вашій меті місіонера

Господь сказав: “І якщо ваше око буде єдиноспрямованим до Моєї слави, ваші тіла буде цілковито сповнено світлом, і не буде темряви в вас; а тіло, яке сповнено світлом, осягає все” (УЗ 88:67). Мати ваше око єдиноспрямованим до слави Бога означає бути повністю зосередженими на Божій меті---яка є і вашою метою як місіонера/ки.

Все, що ви робите---включаючи те, як ви використовуєте ці технології для проповідування---має бути зосередженим на вашій меті: “Запрошувати людей прийти до Христа, допомагаючи їм прийняти відновлену євангелію через віру в Ісуса Христа і Його Спокуту, покаяння, хрищення, прийняття дару Святого Духа і терпіння до кінця” (Проповідуйте Мою євангелію, с. 1). Ваше бажання ділитися євангелією допоможе вам не відволікатися.

Вмикайте ваш пристрій лише після того, як ваші наміри чіткі. Перед тим, як увімкнути мобільний пристрій чи комп’ютер, або відкрити застосунок, разом з вашим напарником/вашою напарницею визначіть, що будете робити. Подумайте про час, який ви витратите, і як ви зможете використати це, аби допомогти людям виявляти віру в Ісуса Христа, каятися, складати завіти й дотримуватися їх, відчувати Святого Духа і слідувати за Ним та витерпіти до кінця. Слідуйте інструкціям вашого президента місії стосовно того, яка цифрова діяльність є належною. Досвід показує, що люди більш ймовірно зіткнуться з неналежним змістом в Інтернеті, коли вони користуються ним без конкретної мети.

Зображення
дві сестри-місіонерки навчають за допомогою планшета