2014
Наш найкращий різдвяний подарунок
Грудень 2014


Наш найкращий різдвяний подарунок

Адріана Нава Наварро, Болівія

Зображення
illustration of family sitting together

То був Святвечір, і ми зібралися всією сім’єю для святкування, як і кожного року. Годинник от-от мав пробити північ, коли тато зібрав нас навколо себе, сказавши, що хоче нам щось показати.

Серед усіх приготувань і збудження, які панують на Святвечір, ми з сестрами і мамою не помітили, що тато підготував для цього свята. Коли ми всі разом зручно розмістилися, він почав показувати нам слайди.

У цьому слайд-шоу ми бачили зображення Спасителя, сценки Різдва і красивим шрифтом написані слова, якими тато виявляв свою любов до нас. Його показ також нагадав нам про істинне значення Різдва і про щастя та вдячність, які ми маємо відчувати до Спасителевого народження. На одному слайді із зображенням яскравої різдвяної ялинки були написані слова: “Цього Різдва любов Ісуса Христа принесе мені нове життя”.

А найбільш особлива частина татової презентації настала тоді, коли він показав слайд із зображенням Спасителя, Який повідомляє нам якусь новину. То не була будь-яка новина. То була найкраща новина. Над Спасителем з’явилися слова: “Я вирішив охриститися у Церкві Ісуса Христа Святих Останніх Днів”.

Наш батько нарешті вирішив приєднатися до Церкви! Таке рішення може здаватися деяким людям легким, але воно не було легким для нашого тата. Він вивчав євангелію і дізнавався про Церкву впродовж 25 років. Попри наші найкращі зусилля і багато місіонерських бесід він все ще не був охрищений. Ми ніколи не розуміли чому, але ми знали, що він не був готовий.

Я зізнаюся, що були моменти, коли мені здавалося, що батько ніколи не охриститься. Однак глибоко всередині я ніколи не втрачала надії, і ми продовжували молитися за нього. На Святвечір Господь відповів на наші молитви.

Коли тато оголосив про своє рішення, все, на що ми були здатні—плакати від радості. У нас були різні почуття—радість, подив і понад усе—глибоке щастя, яке важко описати.

Батькова заява не лише змінила Святвечір—вона змінила життя усієї нашої сім’ї. Ми все ще маємо розвиватися кожен окремо і як сім’я, але я знаю, що йти вперед буде легше тепер, коли всі ми поєднані в Церкві.

Я така вдячна Господу за це благословення. Через кілька місяців ми запечатаємося сім’єю у храмі. Оголошення тата без сумніву було найкращим з усіх різдвяних подарунків.