2021
Сила особистого одкровення
Січень 2021


Сила особистого одкровення

Як отримати одкровення, яке б підтримувало вас у житті й було призначено саме для вас.

Зображення
illustration of man in suit standing by window

Ілюстрація Аллена Гарнса

“Моліться в ім’я Ісуса Христа про ваші занепокоєння, ваші страхи, ваші слабкості---так, прагнення вашого серця. А потім слухайте! Записуйте думки, які приходять до вас. Записуйте почуття і дійте відповідно до спонукань, які ви отримуєте. Якщо ви повторюватимете цей процес день за днем, місяць за місяцем, рік за роком, ви будете “розвиватися в принципі одкровення”.

Чи дійсно Бог хоче розмовляти з вами? Так!”

Президент Рассел М. Нельсон, Президент Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, “Одкровення для Церкви, одкровення для вашого життя”, Ліягона, трав. 2018, с. 95.

“Ви можете отримувати особисте натхнення і одкровення, що узгоджуються з Його заповідями і призначені індивідуально для вас. У нас є унікальні місії та ролі, які ми маємо виконати у житті, і нам буде дано унікальне скерування, щоб це зробити.

Нефію, брату Яреда і навіть Мойсею---всім їм---довелося перетинати великі води, і кожен зробив це по-різному. Нефій обробляв “деревину незвичайним способом”. Брат Яреда побудував барки, які були “щільними, як посудина”. А Мойсей “йшов суходолом у середині моря”.

Кожен з них отримав персоналізоване скерування, призначене саме для нього, і кожен довірився та діяв.

Мішель Крейг, перша радниця у генеральному президентстві Товариства молодих жінок, “Духовна здатність”, Ліягона, лист. 2019, с. 21.

“Істинне бенкетування---це щось більше, ніж куштування смачних страв. Його складовими є: радість, насичення, святкування, здатність ділитися, виявлення любові сім’ям і рідним, висловлення подяки Богу і зміцнення стосунків під час вживання надзвичайно смачної їжі, якої вдосталь. Я вірю в те, що, коли ми бенкетуємо словами Христа, то маємо думати про подібний досвід. …

Бенкетування словами Христа нестиме одкровення для життя, підтверджуватиме те, ким ми насправді є, та нашу цінність перед Богом як Його дитини, і поведе наших друзів до Христа й вічного життя”.

Старійшина Такаші Вада, сімдесятник, “Бенкетувати словами Христа”, Ліягона, трав. 2019, сс. 38--39, 40.

“Причастя---це також час, коли Небесний Батько навчає нас про Спокуту Свого Улюбленого Сина---нашого Спасителя, Ісуса Христа,---і коли ми отримуємо одкровення про неї. Це час---“стука[ти,] і відчинять вам”, щоб просити і отримувати це знання. Це час для нас, щоб благоговійно просити Бога дати нам це знання. І якщо ми це робимо, у мене немає жодного сумніву, що ми отримаємо це знання, яке безмежно благословить наше життя”.

Старійшина Клаудіо Р. М. Коста, сімдесятник, “Щоб вони завжди пам’ятали Його”, Ліягона, лист. 2015, с. 103.

“Будьте слухняними, згадуйте випадки, коли ви відчували Духа в минулому, і запитуйте з вірою. Ваша відповідь прийде, і ви відчуєте любов і мир Спасителя. Це може прийти не так швидко, чи не у тому вигляді, в якому ви бажаєте, але відповідь прийде. Не здавайтеся! Ніколи не здавайтеся!”

Старійшина Джеймс Б. Мартіно, сімдесятник, “Зверніться до Нього і відповіді прийдуть”, Ліягона, лист. 2015, с. 59.

“Господь постійно каже нам: “Прагніть знання, саме навчанням, а також вірою”. Ми можемо отримати світло і розуміння не лише через логічні обмірковування своїм розумом, але також й через скерування та натхнення Святого Духа.

Коли ці два ракурси потім об’єднуються в наших душах, ми бачимо одну цілісну картину, в якій відображено реальність усього, як воно є в дійсності”.

Старійшина Метіас Хелд, сімдесятник, “Пошук знань через Духа”, Ліягона, трав. 2019, сс. 31, 33.