2021
Скеровує всіх нас до Ісуса Христа
Січень 2021


Вказує всім нам шлях до Ісуса Христа

Життя—це подорож. Ліягона може стати в пригоді.

Зображення
line drawing of Liahona

Зображення Ліягони, художник Бет Уіттакер

У часи, за яких розгорталися події в Книзі Мормона, Господь підготував Ліягону, яка допомагала Легію та його сім’ї під час їхньої подорожі. То був “компас[], який би показав їм прямий шлях до землі обіцяної” (Aлма 37:44).

Подібно до Легія ми зараз подорожуємо. У нас будуть підйоми і спуски. Сонце і бурі. Спокій і біль. Але в усьому цьому є божественна мета, оскільки всі ми маємо божественний потенціал. Наш Небесний Батько не хоче, щоб ми просто повернулися до Нього; Він хоче, що ми ставали більше схожими на Нього, завдяки Його Синові Ісусу Христу. Однак іноді нам потрібна допомога.

Під проводом сучасних пророків журнал Ліягона у наші дні має на меті допомагати нам дізнатися, яким є шлях до Нього та як ним іти. Вивчення євангелії Ісуса Христа і життя за нею змінює нас. І коли ми перетнемо свої пустелі й океани, то побачимо, що, йдучи за Ним у сонячну погоду й під час бур, ми давали Йому можливість зробити нас такими, якими, як Він завжди знав, ми можемо стати.

Читайте далі, щоб дізнатися про нову Ліягону.

Зображення
photo collage of eight people

Фотографія жінки, яка пише, від Getty Images; портрети: другий ряд угорі (зліва) і третій ряд угорі (справа) від Getty Images

Журнал для кожного серця і кожної домівки

Де б ви не жили—у Словенії чи Іспанії, на Мадагаскарі чи в Массачусетсі—цей журнал для вас. Якою б мовою ви не розмовляли—корейською чи кірибаті; яким би не був ваш дім—з цегли чи з бамбуку; коли б ви не охристилися—80 років тому чи вчора. Незалежно від того, ви у шлюбі чи неодружені, молоді чи літні—ці сторінки промовляють до вас і розповідають про те, що є важливим у вашому житті. Якими б не були ваше свідчення, ваш досвід, ваша родина одновірних. Великим є благословення мати один журнал для дорослих по всьому світу. Він нас об’єднує і нагадує, що всі ми належимо до всесвітньої сім’ї та до всесвітньої церкви.

Тож давайте всі разом наближатися до Ісуса Христа. З кожним номером журналу, з кожною сторінкою. Маючи скерування пророків і апостолів і сповнену любові допомогу Спасителя. Усі ми. Разом.

Що буде в новій Ліягоні

Послання від пророків і апостолів

Зображення
First Presidency

Журнал Ліягона буде більш своєчасно публікувати послання від провідників Церкви. Ці послання, в паперових виданнях чи онлайн, будуть скеровувати нас до Спасителя.

Більша підтримка для всіх членів Церкви

Раніше деякі члени Церкви отримували журнал лише кілька разів на рік, у залежності від їхньої мови. Тепер усі три всесвітні церковні журнали будуть видаватися кожного місяця або через місяць мовами, якими розмовляє 97 відсотків членів Церкви.

Більше вмісту в цифровому форматі

Зображення
phone screen with Gospel Library

Щоб вам було легше отримувати надихаючі матеріали на цікаві для вас теми, ми подаватимемо їх більшою кількістю зручних для вас способів. Шукайте покращені статті в цифровому форматі на сайті liahona.ChurchofJesusChrist.org, у додатках Gospel Living та Євангельська бібліотека, в електронній пошті та за допомогою інших способів, про які буде повідомлено згодом.

Вивчення євангелії, зосереджене на домівці

Кожного місяця ми будемо публікувати історії, вправи та вчення, які допомагатимуть святим останніх днів вивчати євангелію вдома і навчати їй своїх дітей та близьких.

Реальні історії від реальних членів Церкви

Зображення
girl writing in notebook

Фотографія жінки, яка пише, від Getty Images; портрети: другий ряд угорі (зліва) і третій ряд угорі (справа) від Getty Images

Коли ви читатимете історії про зміцнення віри, написані членами Церкви з усього світу, ваша власна віра буде зміцнюватися. І ви будете пам’ятати, що ми належимо до чогось більшого, а не лише до нашого приходу чи філії. Діліться своїми історіями на сайті liahona.ChurchofJesusChrist.org або надсилайте повідомлення електронною поштою на адресу: liahona@ChurchofJesusChrist.org.

Історії та послання з вашого регіону

Журнал Ліягона публікує понад 60 регіональних версій, де вміщено сторінки з інформацією, що стосується конкретних географічних регіонів та мов. Ці місцеві сторінки допомагають вам відчувати зв’язок зі святими, провідниками та подіями, які відбуваються поруч з вами.