2021
Якір мого життя і віри
Січень 2021


Якір мого життя і віри

Чим більше я читав Книгу Мормона, тим більше вірив, що вона є словом Бога.

Зображення
Book of Mormon in Japanese

Зображення Книги Мормона надане автором; інші зображення від Getty Images

В дитинстві я не знав, що таке радість, але все змінилося, коли двоє американців постукали в наші двері.

У 14-річному віці мене зацікавили ті двоє американців, які розмовляли японською і називали себе місіонерами. Після того як вони пішли батько вручив мені книгу, яку вони щойно йому дали і яка називалася Книгою Мормона. Я почав її читати і відчув щось особливе, проте не знав, що це таке. Через місяць я дочитав книгу і поставив її у себе на полиці.

Минуло три роки, і я зустрів двох місіонерів на залізничній станції в Токіо. Вони запросили мене послухати їхнє послання. На нашу наступну зустріч я приніс Книгу Мормона.

Вони почали розмову з таких слів: “Ми б хотіли подарувати тобі важливу книгу”.

Я дістав зі своєї сумки Книгу Мормона і запитав: “Ось цю книгу? Я вже прочитав її”.

Вони були приголомшені. Згодом місіонери вже навчали мене євангелії і запропонували запитати Бога зі щирим серцем, чи Книга Мормона істинна (див. Мороній 10:4--5).

Одного вечора я думав про Бога, Церкву, Книгу Мормона, про те, як я можу бути щасливим, і відчув усередині тепло. Тоді я вирішив охриститися.

Приєднавшись до Церкви, я продовжував читати Книгу Мормона. Одного дня під час читання у мене в голові з’явилася чітка думка про ліки, які приймає мій батько від високого тиску. Я більше про них дізнався і виявилося, що одним з побічних ефектів від їх вживання може бути глибока депресія. Я запропонував батькові попросити лікаря замінити йому ліки. З того часу в нього більше не було депресії.

Чим більше я читав, тим більше вірив, що Книга Мормона є словом Бога. Я став щасливішим і хотів ділитися істиною з іншими людьми.

Мої батьки були проти того, щоб я поїхав на місію, і згодом вигнали мене з дому, але я був рішуче налаштований. Я служив у штаті Теннессі, США. Оскільки я був місіонером-святим останніх днів з буддистської країни, який служив у Біблійному поясі США, мене часто питали, як я міг повірити у Книгу Мормона. Я свідчив, що я молився про її істинність і отримав відповідь, що вона істинна.

Після місії я закінчив навчання і почав працювати у великій компанії в Японії. Мене відряджали бути її співробітником у різних країнах світу, в тому числі у М’янмі, Англії та Ірландії. Куди б я не їхав, я ділився своїм свідченням про Книгу Мормона з якомога більшою кількістю людей---від водія таксі до міністра.

Книга Мормона була---і завжди буде---якорем мого життя і моєї віри в Ісуса Христа. Коли навалюються труднощі, я читаю Книгу Мормона і долаю свої випробування, відчуваючи духовну підтримку від Небесного Батька і нашого Спасителя. Книга Мормона благословляє кожен день мого життя.