2020
Як я готуюся до храму в Індії
Липень 2020


Лише в цифровому форматі

Як я готуюся до храму в Індії

Мені завжди хотілося ввійти до храму. Тепер, коли пророк оголосив про храм в Індії, я з нетерпінням чекаю, коли зможу отримати в ньому обряди.

Я виріс в Індії, тому моя сім’я і я були індуїстами. Ми завжди вірили в те, що є багато богів. В юному віці у мене також були друзі-християни. Вони розповідали мені про лише одного Бога, Який створив світ і всіх людей. Я почав замислюватися, чому я поклонявся такій великій кількості богів, тоді як інші вірили лише в одного.

Коли я вчився у старших класах, я набув шкідливих звичок. Я багато випивав, був грубим, і моя сім’я була засмучена моєю поведінкою. Тож я переїхав і розпочав нове життя у Гайдарабаді, місті, де було багато можливостей для роботи.

У мене почалися депресії і я почувався самотнім через свій спосіб життя. Проте одного дня я зустрів двох чоловіків. Вони пояснили, що були місіонерами з Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів і розповіли мені про євангелію Ісуса Христа. Так я знову дізнався про лише одного Бога, Який створив план щастя для всіх Своїх дітей. Їхнє послання одразу ж сповнило мене щастям і надією. Мені захотілося дізнатися більше.

Ось уже сім років, як я належу до Церкви. Я змінився, став свідком багатьох чудес у своєму житті і багато чого дізнався про євангелію. Мені подобається радість, яку приносить євангелія. Але існує одна важлива складова євангелії, яку я ще не пізнав---це храм.

З того моменту, коли я вперше дізнався про храм, мені хотілося увійти туди, щоб навчатися і відчувати Дух, запечататися на вічність зі своєю сім’єю та укласти завіти з Господом. Але в Індії немає храмів і в мене поки що не було можливості відвідати храм в іншому місці. Так багато святих останніх днів в Індії, і я також, промовляли незліченну кількість молитов, ми постилися, виявляли терпіння і віру, щоб одного дня в Індії був побудований храм.

Під час квітневої генеральної конференції 2018 року Бог відповів на наші молитви, коли Президент Рассел М. Нельсон оголосив, що храм буде побудовано в Бенгалуру, Індія. Я ніколи не забуду того дня. Дух сповнив моє серце радістю, а очі---сльозами від слів, сказаних пророком. Я одразу ж подякував Небесному Батькові за відповідь на наші молитви. Я з радістю очікую на можливість лише через кілька років зрештою побачити храм і увійти в нього.

Я дуже щасливий і гордий бути членом Церкви Ісуса Христа. Я знаю, що Господь відновив істинну євангелію на цій землі через пророка Джозефа Сміта. Я знаю, що саме в храмі ми можемо наблизитися до Бога, запечататися з нашими сім’ями і більше дізнатися про наше призначення. І поки я очікую на побудову храму тут, в Індії, я старанно готуюся до того, щоб в нього увійти.

  • Я багато молюся і вивчаю все, що стосується храму, завітів, які укладатиму, і обрядів, які там отримаю.

  • Я прошу інших членів Церкви, які вже побували в храмі, порадити мені, як підготуватися духовно.

  • Я вчуся виконувати роботу з сімейної історії, щоб принести в храм імена своїх предків.

  • Я відвідую курс з підготовки до храму.

Я хочу бути готовим до того дня, коли нарешті зможу ввійти в храм і зробити його пріоритетом у своєму житті. Я намагатимуся завжди бути гідним увійти в храм, щоб нарешті отримати обіцяні благословення, скерування й відповіді на свої молитви. Не можу дочекатися того дня.