2020
У пошуках супутника життя---і Спасителевої благодаті
Червень 2020


Дорослій молоді

У пошуках супутника життя—і Спасителевої благодаті

Зображення
couple holding hands

Фотографія від Getty Images

Господь пообіцяв, що “[Його] благодаті вистачить для лагідних” (Eтер 12:26). Ці слова мають сповнювати надією та втішенням всіх нас, дорослу молодь, особливо в питаннях пошуку вічного супутника. Сповнені довіри послідовники Христа часто шукають любові з відкритим серцем і лише розчаровуються через нездійснені сподівання або засмучені поганою поведінкою тих, з ким ходять на побачення. Ці пошуки можуть викликати страх, гнів, гіркоту і стрес, особливо якщо минули роки після запланованої вами дати укладання шлюбу!

Але, як ви і розумієте, за планом Бога ми не маємо жити з цими почуттями постійно, якщо виконуємо Його заповідь укладати шлюб і мати праведні, щасливі сім’ї. В дійсності Бог хоче, щоб ми відчували радість під час своїх пошуків!

З огляду на це, статті цієї рубрики мають на меті допомогти вам усунути стрес під час пошуків свого вічного супутника життя. Ви знайдете історії про те, як іти вперед по життю, незважаючи на свій сімейний стан, і пораду, яка допоможе вам підготуватися до майбутнього міцного шлюбу, сповненого любові та поваги.

Поки ви шукаєте людину, яка віддасть вам усе своє серце, як і ви віддасте їй своє, приділіть хвилинку й почитайте ці статті. Я обіцяю, що одна з них сповнить надією ваше серце і допоможе довіряти тому, що Спасителевої благодаті дійсно вистачить для вас.

Щиро ваш,

Лендон Хоуз