2020
Хто я?---Вибери картку
Червень 2020


Хто я?—Вибери картку

Скористайтеся цими картками, щоб пограти у гру на сторінках Д12–Д13.

Зображення
Who Am I—Pick a Card
  • Авіш:Мене було навернено до Бога багато років тому, коли мій батько мав видіння. Працюючи у царя Ламонія, я допомогла багатьом людям дізнатися про силу Бога.

  • Цар Ламоній:Коли я дізнався про євангелію, то мав видіння. Я бачив Ісуса! Я поділився своїм свідченням з батьком і допоміг врятувати місіонерів із в’язниці.

  • Коригор:Я намагався переконати людей, що Ісуса немає, і вимагав доказів того, що Бог існує. Раптом я не зміг ні розмовляти, ні чути!

  • Аммон:Я один із синів Мосії. Під час своєї місії я захищав отари царя Ламонія. Я навчав царя Ламонія і царицю про євангелію.

  • Анті-Нефій-Легії:Раніше ми були ламанійцями, які багато воювали, однак ми вирішили піти за Богом. Тож ми закопали свою зброю війни і пообіцяли ніколи більше не воювати.

  • Алма молодший:Мене назвали на честь батька, який був пророком. Разом зі своїми друзями я приймав неправильні рішення. Але потім ми покаялися і стали місіонерами.

  • Цариця:Я оберігала свого чоловіка, коли інші думали, що він помер. Після того як я дізналася про Бога, моя служниця Авіш допомогла мені встати і навчати інших.

  • Полководець Мороній:Я був полководцем нефійського війська але мені не подобалося завдавати болю іншим людям. Я зробив гасло волі, аби нагадати людям про те найголовніше, що треба захищати.

  • Юні воїни:Ми дізналися про віру від своїх матерів. Коли виникла необхідність захищати свої сім’ї, ми вірили, що Бог нам допоможе. Так і сталося!

  • Аарон:Я—один із синів Мосії. Під час своєї місії я навчав батька і матір царя Ламонія. Потім вони видали закони, які захищали місіонерів у їхніх землях.

  • Амалікія:Я дуже хотів бути царем! Я отруїв ламанійського ватажка і взяв командування над його військом. Я намагався переконати людей сваритися і завдавати одне одному болю.

  • Служниця:Коли одна людина завдала мені болю, мені вистачило сміливості розповісти про це і попросити про допомогу. Разом з полководцем Моронієм я працювала над тим, щоб захистити його людей.

Ілюстрації Джеффа Гарві