2019
Заключне слово
Травень 2019


Заключне слово

Давайте з новою силою присвячувати наше життя служінню Богові та Його дітям---по обидва боки завіси.

Мої любі брати і сестри, наближується до завершення ця історична конференція, і ми дякуємо Господу за Його натхнення і захист. Через почуті послання ми отримали настанови і повчання.

Промовці не отримували призначених їм тем. Кожен з них в процесі підготовки послань молився про особисте одкровення. Для мене це дивовижно, як добре ці теми узгоджуються одна з одною. Коли ви будете їх вивчати, прагніть дізнатися, чого Господь намагається вас навчити через Своїх слуг.

Музика була чудовою. Ми глибоко вдячні за багатьох музикантів, які поєднали свої таланти, щоб запросити Духа Господа на кожну сесію. І Він благословляв молитви і зібрання під час кожної сесії. Дійсно, конференція знову була духовним бенкетом для всіх нас.

Ми сподіваємося і молимося, щоб домівка кожного члена Церкви стала справжньою святинею віри, де може перебувати Дух Господа. Незважаючи на суперечки навколо нас, домівка може стати частинкою небес, де вивчення, молитва і віра можуть поєднуватися з любов’ю. Ми справді можемо стати учнями Господа, захищаючи Його і промовляючи в Його ім’я, де б ми не були.

Божа мета повинна бути нашою метою. Він бажає, щоб Його діти робили вибір повернутися до Нього: підготовлені, гідні, отримавши ендаумент, запечатавшись і залишаючись вірними завітам, укладеним у святих храмах.

Зараз у нас є 162 освячених храми. Найперші з них стоять як монументи віри й бачення наших дорогих піонерів. Кожен із збудованих ними храмів є результатом величезних особистих жертв і зусиль. Кожен з них стоїть як дорогоцінна прикраса у вінці досягнень піонерів.

На нас лежить священний обов’язок дбати про них. Отже, невдовзі настане час, коли ці храми піонерів зазнають оновлення та відновлення, а деякі й значної реставрації. Зусилля будуть спрямовані на збереження унікального історичного спадку кожного храму там, де це можливо, а також на збереження натхненної краси й неповторної майстерності давно минулих поколінь.

Уже були оголошені подробиці щодо храму в Сент-Джордж, шт. Юта. Плани щодо реконструкції Солт-Лейкського храму, Храмової площі та прилеглої території біля Головного офісу Церкви будуть оголошені в п’ятницю 19 квітня 2019 року.

Храми в Ментай і Логані, шт. Юта, також зазнають реконструкції в найближчі роки. Коли відповідні плани будуть підготовлені, про них також буде оголошено.

Ця робота вимагатиме, щоб кожен із названих храмів на певний час зачинявся. Члени Церкви зможуть продовжувати виконувати храмове поклоніння і служіння в інших храмах, розташованих неподалік. По завершенні кожного з проектів відбуватиметься переосвячення відповідного історичного храму.

Брати і сестри, ми ставимося до храму як до найбільш священної споруди в Церкві. Коли ми оголошуємо про будівництво нового храму, він стає частиною нашої священної історії. Зараз, будь ласка, слухайте уважно і благоговійно. Якщо я буду оголошувати про будівництво храму в місці, яке має для вас особливе значення, можна попросити, щоб ви просто схилили голову в мовчазній молитві подяки у вашому серці. Нам не хотілося б, аби будь-які вибухи емоцій відволікали від священної природи цієї конференції та святих Господніх храмів.

Сьогодні ми раді оголосити про плани будівництва більшої кількості храмів---у таких місцевостях:

Паго Паго, Американське Самоа; місто Окінава, Окінава; Неїафу, Тонга; Тооле-Велли, шт. Юта; Мозес-Лейк, Вашингтон; Сан-Педро-Сула, Гондурас; Антофагаста, Чилі; Будапешт, Угорщина.

Дякую, мої дорогі брати і сестри.

Коли ми говоримо про наші храми, як старі, так і нові, нехай кожен з нас виявлятиме своїми діями, що ми---істинні учні Господа Ісуса Христа. Давайте будемо покращувати своє життя через віру й довіру до Нього. Я сподіваюсь, що ми відчуємо силу Його Спокути через наше щоденне покаяння. І давайте з новою силою присвячувати наше життя служінню Богові та Його дітям---по обидва боки завіси.

Я залишаю вам свою любов і благословення, запевняючи вас, що одкровення продовжується в цій Господній Церкві. Воно буде тривати, доки “цілі Бога не буде досягнуто і Великий Єгова не скаже, що роботу виконано”1.

Я благословляю вас і свідчу, що Бог живий! Ісус є Христос! Це—Його Церква. Ми---Його народ. У святе ім’я Ісуса Христа, амінь.