2019
Чи Господь мене веде?
Квітень 2019


Дорослій молоді

Чи Господь мене веде?

Зображення
young adult standing by train

У житті ми приймаємо багато важливих рішень: яку роботу обрати, з ким укласти шлюб, куди піти навчатися тощо. У нашому житті також багато щоденних турбот: як найкраще застосувати свій час, як зрозуміти вчення і де знайти мир серед неспокою. Одним словом, нам потрібне особисте одкровення. Однак іноді може бути важко зрозуміти, як його отримати і як його розпізнати, коли воно надходить. Коли ми не отримуємо або не розпізнаємо відповіді, то можемо думати: “Чи це було від Духа, чи це просто мої думки?”, “Чому я отримав/ла натхнення робити це і зазнав/ла невдачі?”, “Чому мені здається, що Бог не відповідає на мої молитви?”

На щастя, у статті “Прийняття рішень: свобода волі чи одкровення” (с. 44), Ерін ділиться історією про особисте одкровення, коли їй довелося приймати життєво важливе рішення. Хоча Бог хоче вести нас, Він також хоче допомогти нам навчитися покладатися на власну свободу волі у прийнятті рішень.

Зрозуміти, як Святий Дух промовляє до вас особисто,—це ще одна важлива складова отримання і розпізнавання одкровення. Це може відбуватися по-різному для кожного з нас. На с. 48 багато дорослих юнаків та дівчат розповідають про те, як вони отримували одкровення.

У статті, яка існує лише в цифровому форматі, Аспен пояснює, що для отримання одкровення, необхідно “Тренувати духовні м’язи”.

Думки про майбутнє можуть викликати почуття відчаю або навіть страху. Особливо у дорослої молоді. Але коли я згадую, як Бог вів мене по життю в минулому, це дає сміливості рухатися вперед і діяти, довіряючи, що Він і далі буде давати необхідне скерування на моєму шляху.

Щиро ваша,

Кеті Емблі