2019
Виконуйте Мої заповіді
Січень 2019


Виконуйте Мої заповіді

Зображення
Young Men General Presidency

Чи запитували ви себе коли-небудь: “Як я можу показати Небесному Батькові, що я дійсно хочу, щоб Він відповів на мої молитви і благословив мене?” Спаситель Ісус Христос дав нам ключ, коли сказав: “Якщо Ви Мене любите, Мої заповіді зберігайте” (Іван 14:15).

Іншими словами, ми виявляємо нашу любов до Небесного Батька, коли виконуємо Його заповіді.

Іноді відповіді не приходять саме тоді, коли ми очікуємо, чи саме так, як очікуємо, і у нас може виникнути спокуса здатися або припинити бути слухняними. Але якщо ми слухняні і прислухаємося, Господь відповість у Свій час і у Свій спосіб. Він завжди відповідає на праведні молитви. Він завжди благословляє слухняність (див. Moсія 2:21–24).

Світ навчає нас, що любов не несе ніякої відповідальності. Однак істинним якраз є протилежне. Наша любов до Бога виявляється нашою готовністю дотримуватися Його заповідей і старанністю в цьому.

Спаситель навчав: “Правда вас вільними зробить!” (Іван 8:32). Пророк Алма продовжив цю тему: “злочестивість ніколи не була щастям” (Aлма 41:10). І через пророка Джозефа Сміта Господь навчав: “Існує закон, нескасовно встановлений в небесах до заснування цього світу, на якому ґрунтуються всі благословення—і коли ми отримуємо якесь благословення від Бога, то це завдяки виконанню того закону, на якому воно ґрунтується” (Учення і Завіти 130:20–21).

Щастя, благословення і скерування приходять завдяки послуху. Небесний Батько хоче, щоб ви були щасливими і вільними, оскільки Він любить вас і саме через це дає заповіді. Аби знайти мир, якого немає у цьому світі, нам треба засвоїти, що підкорятися волі Небесного Батька—це єдиний шлях до щастя.

Небесний Батько хоче, щоб ви знайшли вічне щастя. Його пророки бажають, щоб ви знайшли безмежну радість. Ми бажаємо, щоб ви знайшли мир, який ми знайшли у наслідуванні Спасителя. Йдіть шляхом, який Він показав (див. “Я йтиму за Христом”, Гімни, № 129). Вирішіть бути слухняними. Ваша готовність бути слухняними приведе вас до істинної свободи і щастя.