2019
Якщо ви Мене любите
Січень 2019


Якщо ви Мене любите

Зображення
Young Women General Presidency

Тема 2019 року для молоді—це заклик до дії—особисте запрошення від Спасителя. Чи взяли ви на себе зобов’язання? Чи любите ви Його? Чи готові ви йти Його слідами?

Наш Спаситель Ісус Христос зробив для нас те, що ми не могли зробити самі. Що Він хоче від нас за це? Він просить, щоб ми дотримувалися Його заповідей, аби мати благословення постійної присутності Його Духа (див. Мороній 4:3).

Заповіді—це дар любові. Спаситель сказав просто: “Якщо ви мене любите, Мої заповіді зберігайте”, але чому? Тому що Він любить ВАС! Він хоче, аби ви були щасливими. Він хоче, аби ваше життя було сповнене радості й безкінечних можливостей. Він хоче, аби ви були в безпеці й мали захист від зла світу. Він хоче пролити благословення на вас, і вони є такими величними, “що не буде достатньо місця прийняти [їх]” (3 Нефій 24:10). Він хоче, щоб ви повернулися і жили з Ним знову й були причасниками всіх обіцяних Небесним Батьком благословень.

Завжди пам’ятайте, як сильно Небесний Батько любить Своїх дітей. Він має до вас досконалу любов. Ви можете показати свою любов до Нього, виконуючи ті заповіді. Ваші праведні вчинки принесуть величні благословення вам і усім навколо вас.

Як сказав наш пророк Президент Рассел М. Нельсон: “Нам потрібно, щоб ви були з нами в цьому молодіжному батальйоні Господа. Цей батальйон не буде повним без вас!” Він запросив вас “виділятися [і] відрізнятися від світу”, живучи за нормами, що містяться в брошурі Заради зміцнення молоді й виконуючи заповіді—щоб ви “виглядали, говорили, діяли і були одягнені так, як справжні учні Ісуса Христа” (“Гей, Ізраїлю, вставай”, [всесвітній духовний вечір для молоді, 3 червня 2018], с. 9, HopeOfIsrael.lds.org).

Якщо ви намагаєтеся слухатися Господа і Його пророків, сила Святого Духа сповнить вас Божою любов’ю і буде свідчити про вашу божественну сутність, яку ви маєте як син чи дочка Бога. Ті благословення збільшуються, якщо ви намагаєтеся жити праведно. Господь і пророки вам довіряють. Вони люблять вас. Ми обіцяємо, що ви будете відчувати велику сміливість, впевненість у власних силах і спокій, якщо будете виконувати заповіді.