2018
Бог відкрив це мені
February 2018


З трибуни

Бог відкрив це мені

Зображення
Rachel Leatham

Фотографію Рейчел Літем люб’язно надано Бібліотекою історії Церкви; рамка від Getty Images

Зображення
historical photograph of general conference overflow

Я думаю, що належу до найщасливіших дівчат в усьому світі, і саме євангелія наповнює мене таким відчуттям, бо я дійсно знаю, що євангелія істинна. Я дійсно знаю, що Бог—наш Батько, і Його Син, Ісус Христос, зійшли на землю і принесли євангелію, встановили її і говорили з пророком Джозефом Смітом. …

Я відчуваю, що якби жила вічно, я б ніколи повністю не змогла віддячити Небесному Батькові за благословення, які приходять у моє життя, за привілей прийти у світ і складати свідчення, розповідати про те, що євангелію було відновлено, про повноваження, які Христос надав Своїм служителям, і про благословення, які ще чекають попереду на тих, хто слухає і виконує слова істини, життя і спасіння. …

Іноді я думаю, що ми, молоді люди, вдома не завжди усвідомлюємо відповідальність, яку на нас покладено. Ми не завжди пам’ятаємо, що ті, хто стоять біля нашого керма, вже немолоді люди, і що, коли наші батьки та матері підуть з цього життя, нам доведеться виконувати їхню роботу; ми—ті люди, які в майбутньому будуть нести відповідальність за Сіон. Чи ми виконуємо свою частину і готуємо себе, щоб бути спроможними виконувати роботу, яку виконували наші батьки?

… Чи здатні ми сказати, які обіцяння дав нам Бог за вірне дотримання Його заповідей? Чи знаємо ми стародавній літопис, у якому ідеться про мешканців цього континенту—Книгу Мормона? І чи знаємо ми величні істини, викладені в ній, і ті книги, що навчають нас красі роботи, до якої ми залучені в наш час? Боюся, що ми недостатньо глибоко знаємо принципи євангелії і що ми не настільки старанні, як маємо бути1.

Кому багато дано, від того багато і вимагається; і ви знаєте, кожен з вас, як багато нам було дано, і скільки від нас буде вимагатися [див. Лука 12:48; УЗ 82:3]. Чи готуємо ми себе до того, щоб не зазнати невдачі? Давайте ж жити кожним словом, що виходить з вуст Божих [див. Повторення закону 8:3; Maтвій 4:4; УЗ 84:44]. Давайте ж жити так, щоб Він завжди пишався нами, благословляв і любив нас.

… Я хочу сказати ще раз: я знаю, що євангелія істинна. Не тому, що мій батько це знає, не тому, що моя мати завжди навчала мене цьому, але тому, що я знаю, що євангелія істинна, бо Бог відкрив це мені. Його Дух приніс свідчення моєму духові [див. Римлянам 8:16], і те свідчення є найбільшим Божим даром для мене.

Нехай Бог благословляє всіх нас. Про це я прошу в ім’я Ісуса Христа, амінь.

Посилання

  1. Щомісячні листи сестри Літем до її президента місії виявляють її старанність. 25 лютого 1907 року вона писала: “Я занурилися у виконання свого обов’язку і отримую величезне задоволення від своїх трудів” (Colorado Denver South Mission General Minutes, 166).