2017
Імена Ісуса
August 2017


Імена Ісуса

Скористайтеся цієї ідеєю, присвяченою Ісусу Христу, на домашньому сімейному вечорі

Зображення
names of Jesus

Ось вправа, яку ви можете виконати всією сім’єю. Дізнайтеся більше про Ісуса, читаючи ці уривки з Писань і вписуючи ім’я, яке згадується у вірші. Потім розкажіть про один зі способів того, як Ісус виявляє вам любов!

Мосія 3:20

Ісус є нашим _____________ і Викупителем. Він спас, тобто “викупив” нас від смерті та гріха, здійснивши Спокуту. Завдяки цьому у нас є можливість одного дня знову жити з Небесними Батьками.

Яром 1:11

Ім’я _______________ означає “помазаник”. Це ім’я, дане Ісусу, нагадує нам, що Він був тим Царем, про Якого розповідали Писання і пророки.

Авраам 2:8

До того як Ісус народився на землі, Його називали ________________, Бог Ізраїля. Це ім’я було настільки священним, що іудейський народ не промовляв його вголос, але, згадуючи про Нього, натомість вживав інші імена, такі як Господь.

Псалми 22:1--3

Ісус є Добрим _______________. Він любить нас і піклується так само, як і пастир піклується про свою отару.

2 Нефій 2:28

_________________—це арбітр, тобто людина, яка допомагає у вирішенні проблем між людьми. Оскільки всі ми грішимо, нам усім потрібна допомога, аби ми могли знову жити з Богом. Ісус може допомогти нам з вирішенням цієї проблеми! Він є посередником для нас, даючи шанс змінитися й отримати вічне життя, навіть якщо ми робимо помилки.

Ісая 40:28

Ісуса іноді називають ______________, бо Він допоміг створити для нас цю прекрасну землю під керівництвом Небесного Батька.

Іван 8:12

Ісус є _________________. Навіть коли трапляється щось погане, ми можемо відчувати спокій і надію, пізнаючи Ісуса і живучи за Його вченнями. Він любить кожну людину в цьому світі---включаючи вас!

Ви також можете подивитися відео на Mormon.org про імена Ісуса Христа.