2015
Осередок мого життя
Січень 2015


Звідки я знаю

Осередок мого життя

Автор живе в Арекіпа, Перу.

Я знав про Христове служіння з Біблії, але чи справді Він міг відвідати Америку?

Коли мені виповнилося 18 років, мій батько дозволив мені христитися у будь-якій церкві, де я захочу. Я хотів приєднатися до християнської церкви, оскільки я вивчав Біблію в кількох конфесіях, і вірив в Ісуса Христа.

Одного дня мій дядько запросив двох сестер-місіонерок до нас додому. Вони говорили з великим переконанням про свою віру в Книгу Мормона, як про ще одне свідчення про Ісуса Христа, кажучи, що Він відвідав Американський континент.

У той момент я висловив свою думку про те, що можливо вони помиляються, бо я ніколи в житті не чув про це. Одна з сестер-місіонерок, зі сльозами на очах і добротою в голосі, сказала мені: “Брат Роберто, той факт, що ви не знаєте про істинність Книги Мормона, не означає, що ми помиляємося. Я знаю, що Ісус Христос любить нас, і що Він був на цьому континенті, і що Він навчав Своїй євангелії саме так, як і у Святій Землі”.

Вони намагалися розв’язати мої занепокоєння і сумніви під час тієї першої бесіди, домовившись, що вони відвідають мене наступного тижня.

Того вечора я почав продивлятися Книгу Мормона. Коли я прочитав титульну сторінку, одна фраза привернула мою увагу: “Ісус Христос, Бог Вічний, Який являється до всіх народів”. Я також прочитав 3 Нефій 11 про відвідування Спасителем Америки і відчув у своєму серці радість. Отже, я зробив те, що попросили мене місіонерки: я став навколішки і спитав свого Небесного Батька, чи була книга істинною.

Коли я закінчив молитися, то відчув мир і впевненість, що так воно і є. Якусь мить я думав, що мене зворушили сльози сестер і змусили мене повірити їхньому свідченню. Тому я продовжував читати Книгу Мормона аж до початку 5-ї ранку. Щоразу, коли я молився, я з більшою силою відчував підтвердження тому, що Христос відвідав Америку і що Він хотів, аби я більше дізнався про Його істинну євангелію.

За кілька тижнів я закінчив читати Книгу Мормона і відчув потребу христитися в істинній Церкві.

Читання Книги Мормона допомогло мені наблизитися до Ісуса Христа і зробити Його осередком мого життя. Я так вдячний, що Спаситель поставив на моєму шляху місіонерів і Його Церкву.