2011
Нарешті я знайшла Церкву
Березень 2011


Нарешті я знайшла Церкву

Барбара Де Гігліо, Ломбардія, Італія

Більшу частину свого життя я відчувала порожнечу й прагнула знайти якусь основу, за яку могла б триматися. Я підозрювала, що те, чого я шукала, має знаходитися у церкві, тож з юного віку досліджувала багато релігій та філософій. Багато з них були хорошими, і їх сповідували хороші люди. Деякі були дивними й не містили нічого з того, що я шукала.

Після багаторічних пошуків я відчула нудьгу й розчарування, тож облишила їх. Я прийняла рішення розвивати стосунки з Богом самостійно і не мати справи з організованою релігією.

Через якийсь час після прийняття такого рішення я дивилася телепрограму, в якій ішлося про духовність. Ведучий телепрограми проводив інтерв’ю з сім’єю святих останніх днів. Коли я слухала ту сім’ю, то відчула любов і тверду віру, яких так давно шукала. Я також була вражена тим, що святі останніх днів приділяють велику увагу сім’ї. Можливо, мені треба дослідити ще одну Церкву!

Внизу екрана телевізора вказувався номер телефону Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів для Мілану й прилеглих міст. Я зателефонувала й поговорила з членом Церкви у центрі колу, який передав мій номер телефону місіонерам.

То був надзвичайно напружений час у моєму житті, тож коли місіонери зателефонували, щоб призначити зустріч, я запитала, чи не можу подзвонити їм через кілька тижнів, після того як вирішу всі питання. Вони погодилися й дали мені номер телефону президента Товариства допомоги, яка запросила мене прийти в церкву в неділю. Я прийшла, і мені там сподобалося все: уроки, люди й атмосфера. Я пішла з церкви, відчуваючи глибоке щастя.

Упродовж наступних двох місяців я приходила на церковні збори щонеділі. Потім, у жовтні 2008 року, мене охристили. Мої пошуки не лише закінчилися, вони завершилися. Я більше не відчувала духовної спраги, як раніше.

Я безмежно вдячна за те, що знайшла істину, але мені трохи сумно через те, що знадобилося так багато часу, щоб знайти євангелію Ісуса Христа. Однак я вдячна за досвід, який здобула завдяки своїм пошукам. Оскільки я шукала в стількох місцях, я відчуваю більше задоволення від думки, що знайшла правильне місце, до якого я зараз належу.

Я вирішила залишатися осторонь організованої релігії. Але через якийсь час, після того як я прийняла таке рішення, я побачила сім’ю святих останніх днів, у якої брали інтрев’ю на телебаченні.