2011
Як євангелія допомагає мені бути щасливим?
Березень 2011


Особливий свідок

Як євангелія допомагає мені бути щасливим?

Старійшина Девід А. Беднар, з Кворуму Дванадцятьох Апостолів, ділиться своїми думками стосовно цього питання.

Зображення
Elder David A. Bednar

Джерело і причина істинного щастя—це євангельська істина й послух вічному закону.

План щастя нашого Небесного Батька призначений, щоб дати спрямування Його дітям, допомогти їм стати щасливими і в безпеці привести їх до Нього додому.

У цьому житті ми відчуваємо ніжність, любов, доброту, щастя, смуток, розчарування, біль і навіть фізичні обмеження. Все це готує нас до того, щоб знову жити з Небесним Батьком. Є уроки, які ми маємо засвоїти, і досвід, який повинні здобути на землі.

Ви знаєте, що правильно, а що неправильно, і ви маєте відповідальність вивчати “через навчання і також через віру” (УЗ 88:118) те, що ви повинні і що не повинні робити.

Послух євангельським принципам запрошує Святого Духа бути постійним супутником. Святий Дух допомагає нам знати та розуміти вчення Ісуса Христа й жити за ними.

Заради вашого щастя й захисту я заохочую вас вивчати Спасителеву євангелію і більш старанно жити за нею. Ми повинні не лише жити за євангелією, але й любити життя за євангелією. Якщо ми будемо це робити, то отримаємо незчисленні благословення, більшу силу й справжнє щастя.

Зі звернення на духовному вечорі в Університеті Бригама Янга—Айдахо, 23 серпня 2002 року.

Ілюстрації Браяна Біча