2011
Дякуй Богу!
Березень 2011


Дякуй Богу!

З виступу на жовтневій генеральній конференції 2007 р.

Зображення
President Henry B. Eyring

Те, що діти Божі забувають про Нього, було проблемою від початку світу. Подумайте про часи Мойсея, коли Бог посилав манну і чудесним та видимим чином вів і захищав Своїх дітей. Але пророк застерігав народ: “Тільки стережися, … щоб не забув ти тих речей, що бачили очі твої” (Повторення закону 4:9).

Подумайте, як ви можете розпізнавати й зберігати в пам’яті Божу доброту. Це зміцнить наше свідчення. Ви пам’ятаєте ту пісню, яку ми іноді співаємо: “Дякуй Богу за усе що є, Щиро дякуй Богу за життя своє” (“Дякуй Богу”, Гімни, № 145).

Коли наші діти були ще дуже малими, я почав записувати по кілька рядків щодня про те, що відбувалося протягом дня. Я ніколи не пропускав жодного дня, яким би втомленим я не був, або як рано мені не треба було починати наступний день. Перш ніж писати, я обдумував таке питання: “Чи бачив я сьогодні руку Божу в нашому житті, житті своїх дітей чи нашої сім’ї?” Коли я пригадував події дня, я бачив доказ того, що робив Бог для когось із нас, а я, заклопотаний, не помічав цього. Я розумів, коли намагаюся пригадувати, то дозволяю Богові показати мені, що саме Він зробив.

Святий Дух допомагає нам бачити, що Бог зробив для нас. Я свідчу, що Бог любить нас і благословляє більше, ніж більшість із нас це може зрозуміти. Я знаю, що це істина, і коли я Його пам’ятаю, то відчуваю радість.

  • 1. Г; 2. А; 3. Д; 4. В; 5.Е; 6.Б.

Фотоілюстрація Вестона Колтона; ілюстрації Кіта Крістенсена