2011
Чесна десятина, велике благословення
Лютий 2011


Чесна десятина, велике благословення

Коли мені було майже 17 років, я охристився в Церкві Ісуса Христа Святих Останніх Днів і відчув бажання служити Господу на місії. Минуло кілька років, і, згідно зі своїм покликанням, я мав залишити Перу й проповідувати відновлену євангелію в Солт-Лейк-Сіті.

Хоч я усвідомлював, що служіння на місії це велике благословення, однак мене не полишали думки про те, як багато завдань мені потрібно вирішити: документи, паспорт, віза, одяг і, звичайно ж, гроші. Я працював, але не заробляв достатньо. Я був у відчаї! Лишалося всього півтора місяця до від’їзду, а в мене була лише невелика частина необхідних коштів. Усе, що я міг зробити—це звернутися до Господа в молитві.

Оскільки я не заробляв багато грошей, десятина, яку я щомісяця сплачував, була незначною. Однак я швидко зрозумів, що Господь не переймається величиною суми. Для Нього головне, щоб ми сплачували 10 відсотків, про які Він просить. Я відчув переконання і впевненість, що якщо буду продовжувати сплачувати десятину, Господь забезпечить мене необхідним.

Усе почало ставати на свої місця. Я знайшов два додаткові заробітки й отримав документи. Багато членів мого приходу, особливо сестри Товариства допомоги, допомогли знайти необхідні речі. І члени колу також надали допомогу. Я поїхав на місію, маючи все необхідне.

Під час місії я з вдячністю навчав про закон десятини та про обіцяння, які в ньому містяться (див. Maлахія 3:10), бо мав особисте свідчення.

Ілюстрація Скотта Гріра