2004
Безмежна мудрість і любов
Tpaвeнь 2004


Безмежна мудрість і любов

Євангелія істинна. Я знаю це, я свідок цього.

Я стою перед вами зі смиренним серцем—серцем, сповненим любові до цієї роботи, до всіх вас, хто прийшов сюди і слухає мене. Під час останньої конференції шість місяців тому, коли я стояв тут разом з Президентом Гордоном Б. Хінклі, він запропонував мені помахати вам рукою, і мені для цього знадобилися всі сили, які я мав. Я чув, як деякі люди казали, що я махав вам на прощання. Але я прийшов сюди сьогодні, щоб показати вам і сказати вам, що я повернувся. І поруч нікого немає, щоб підтримувати мене за руку. Я розумію силу молитви, віри й відданості, і я усвідомлюю безцінність свідчень з небес. Я прийшов сюди сьогодні, щоб скласти своє свідчення і привітатися з вами. Сподіваюся, що наступної конференції я буду повністю здоровий і зможу робити все, що мені доручать.

Бог живий. Він—наш Батько—наш Небесний Батько.

Елайзі Р. Сноу, яка написала кілька наших знаменитих гімнів, особливо причасних гімнів, належать такі рядки:

Безмежна мудрість і любов—

У неба на меті.

Лише на мить задумайтеся над цим. Тому що ми там були.

Безмежна мудрість і любов—

У неба на меті.

Спаситель наш з небес зійшов,

Щоб вмерти на хресті.

(«Безмежна мудрість і любов», Гімни і дитячі пісні, с. 19)

Ми прийняли рішення прийти на землю. І зараз ми тут зібралися у цьому величезному залі, де можемо розмовляти і свідчити одне одному. Я запевняю вас, що під час безсонних ночей, які інколи траплялися у мене, коли ми намагаємося вирішити всі свої проблеми і прийняти нові рішення стосовно того, що слід зробити, у мене були ті послані з неба думки, що підносять. Бог, Небесний Батько, любить нас, так само й ми повинні любити Його. Він обрав Свого Сина, Який прийшов на землю й приніс євангелію Ісуса Христа, чиїм іменем названо цю Церкву і про яку ми свідчимо. Для мене велика честь стояти й свідчити сьогодні про заснування цієї Церкви і про любов до Президента Хінклі, який скеровує нас сьогодні.

Євангелія істинна. Я знаю це, я свідок цього. В ім’я нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа, амінь.