Генеральна конференція
Нова норма
Жовтнева генеральна конференція 2020 р.


Нова норма

Я закликаю вас ще більше привернути серце, розум і душу до нашого Небесного Батька та Його Сина, Ісуса Христа.

Мої дорогі брати і сестри, ці два дні конференції були прекрасними! Я погоджуюся зі старійшиною Джеффрі Р. Холландом. Як він зазначив, усі виступи, молитви та музика були натхнені Господом. Я вдячний усім, хто будь-яким чином брав участь у зборах.

Під час конференції я уявляв собі, як ви слухаєте виступи. Я попросив Господа допомогти мені зрозуміти, що ви відчуваєте, про що турбуєтеся або що намагаєтеся вирішити. Я прагнув дізнатися, що мені сказати на завершення цієї конференції, щоб ви відчували оптимізм щодо майбутнього; а я знаю, що Господь воліє, аби ви його відчували.

Ми живемо у славетну епоху, яку упродовж століть передбачали пророки. Це розподіл, коли жодне духовне благословення не буде приховане від праведних 1 . Незважаючи на сум’яття у світі 2 , Господь бажає, щоб ми “з радісним передчуттям чекали на майбутнє” 3 . Давайте не будемо буксувати на місці, згадуючи минуле. Збирання Ізраїля просувається вперед. Господь Ісус Христос направляє роботу Своєї Церкви, і вона досягне своїх божественних цілей.

Наше з вами завдання---подбати про те, щоб кожен з нас сягнув свого божественного потенціалу. Сьогодні ми часто чуємо поняття “нова норма”. Якщо ви дійсно хочете прийняти нову норму, то я закликаю вас ще більше привернути своє серце, розум і душу до нашого Небесного Батька та Його Сина, Ісуса Христа. Нехай це стане вашою новою нормою.

Прийміть свою нову норму: кайтеся щодня. Намагайтеся бути більш чистими у думках, словах і вчинках. Служіть іншим. Дивіться на все з перспективи вічності. Звеличуйте свої покликання. І якими б не були ваші випробування, мої любі брати і сестри, проживайте кожен день так, щоб ви були більш готовими зустріти свого Творця 4 .

Саме для цього ми маємо храми. Господні обряди і завіти готують нас до вічного життя---найвеличнішого з усіх Божих благословень 5 . Як вам відомо, через пандемію COVID храми довелося тимчасово закрити. Потім ми розпочали ретельно скоординоване поетапне відновлення їхньої роботи. Зараз, коли багато храмів знаходяться на етапі “Фаза 2”, тисячі пар було запечатано і тисячі осіб отримали свої власні ендаументи тільки впродовж останніх кількох місяців. Ми з нетерпінням чекаємо того дня, коли всі гідні члени Церкви зможуть знову служити своїм предкам і поклонятися у святих храмах.

Тепер я із задоволенням оголошу плани стосовно будівництва шістьох нових храмів у наступних місцевостях: Тарава, Кірибаті; Порт-Віла, Вануату; Ліндон, Юта; місто Гватемала, Гватемала; Східний Сан-Паулу, Бразилія; та Санта-Крус, Болівія.

Будуючи ці храми і дбаючи про них, ми молимося, щоб кожен із вас зміцнював себе і дбав про себе, аби ви були гідними ввійти до святих храмів.

Отже, мої любі брати і сестри, я благословляю вас, щоб ви були сповнені миром Господа Ісуса Христа. Його мир вищий від усякого земного розуму 6 . Я благословляю вас сильнішим бажанням та спроможністю дотримуватися законів Бога. Я обіцяю: якщо ви будете це робити, ви отримаєте зливу благословень, зокрема більше сміливості, більше особистих одкровень, більше злагоди у ваших домівках та радість, навіть серед непевності.

Тож просуваймося вперед разом, щоб виконати наше божественне доручення---підготувати себе та світ до Другого пришестя Господа. Про це я молюся, висловлюючи любов до вас, у священне ім’я Ісуса Христа, амінь.