2010–2019
Ми знову зібралися разом
Квітня 2012


Ми знову зібралися разом

Наш Небесний Батько знає кожного з нас і наші потреби. Хай же ми сповнимося Його Духом, беручи участь у цій конференції.

Мої улюблені брати і сестри, ми знову зібралися разом на генеральній конференції Церкви. Я вітаю вас і висловлюю вам свою любов. Ми зустрічаємося через кожні шість місяців, щоб підтримувати одне одного, підбадьорювати, втішати і зміцнювати віру. Ми тут, щоб навчатися. Дехто з вас, можливо, шукає відповіді на запитання і виклики, що постають перед вами у житті. Дехто страждає через розчарування чи втрати. Коли відчувається Дух Господа, кожен може знайти глибше розуміння, натхнення і втіху.

Якщо у вашому житті необхідно зробити зміни, хай, слухаючи натхненні слова, що лунатимуть, ви знайдете мотивацію і мужність їх зробити. Хай же всі ми знов сповнимося рішучістю жити як гідні сини і дочки нашого Небесного Батька. Продовжуймо протидіяти злу, де б воно не було.

Які благословенні ми, що прийшли на землю у такий час як оцей—дивовижний час у довгій історії світу. Ми не в змозі зібратися всі разом під одним дахом, але зараз маємо можливість бути присутніми на цій конференції завдяки дивам телебачення, радіо, кабельного і супутникового зв’язку та Інтернету—навіть на мобільних пристроях. Ми збираємося у єдності, говорячи багатьма мовами, живучи у багатьох країнах, але всі об’єднані однією вірою, одним ученням і однією метою.

Наш початок 182 роки тому був скромним. Зараз нашу присутність відчувають по всьому світу. Ця велика справа, у якій ми беремо участь, продовжуватиме просуватися вперед, змінюючи і благословляючи життя, як це вона робить зараз. Жодна причина, жодна сила в цілому світі не в змозі зупинити роботу Бога. Що б не сталося, ця велика справа просуватиметься вперед. Ви пам’ятаєте провісні слова пророка Джозефа Сміта: “Жодна нечиста рука не може зупинити прогрес цієї роботи. Нехай вирують переслідування, нехай об’єднуються погромники, нехай збираються армії, нехай зводиться наклеп, але істина Божа просуватиметься сміливо, благородно і незалежно, доки не проникне на кожний континент, відвідає кожний край, пронесеться кожною країною і зазвучить у кожному вусі, доки цілі Бога не буде досягнуто і Великий Єгова не скаже, що роботу виконано”1.

Мої брати і сестри, у сучасному світі багато складнощів і викликів, але також багато доброго і надихаючого. Ми проголошуємо у нашому тринадцятому уложенні віри: “Якщо є щось чеснотне, чудове, славнозвісне, гідне похвали—ми прагнемо цього”. Хай же ми завжди будемо прагнути цього.

Я вдячний вам за вашу віру і відданість євангелії. Я дякую вам за любов і турботу, які ви виявляєте один до одного. Я дякую вам за ваше служіння у своїх приходах і філіях та колах і округах. Саме завдяки такому служінню Господь здійснює багато Своїх цілей на землі.

Я висловлюю вам свою вдячність за вашу доброту до мене, куди б я не приїздив. Я дякую вам за ваші молитви про мене. Я відчував ці молитви і дуже вдячний за них.

А зараз, мої брати і сестри, настає час навчання і натхнення. Протягом наступних двох днів ми почуємо багато послань. Я можу запевнити вас, що, готуючи свої послання, чоловіки і жінки, які звертатимуться до вас, прагнули допомоги і скерування небес. Вони отримали натхнення щодо того, чим збираються поділитися з нами.

Наш Небесний Батько знає кожного з нас і наші потреби. Хай же ми сповнимося Його Духом, беручи участь у цій конференції. Про це моя щира молитва у святе ім’я нашого Господа і Спасителя, Ісуса Христа, амінь.

Посилання

  1. Учення Президентів Церкви: Джозеф Сміт (2007), с. 143.