Programet për Celularët


Biblioteka e Ungjillit

Studioni, kërkoni, shenjoni dhe shpërndani materiale me përmbajtje nga ungjilli, duke përfshirë shkrimet e shenjta, bisedat e konferencave të përgjithshme, manualet, muzikën, mjetet e informimit dhe më tepër.

NË DISPOZICION PËR: Android, AppleWindows 8BlackBerry, Kindle FireTelefona të Tjerë


Ikona e Programit LDS Tools [Mjetet SHDM]
LDS Tools [Mjetet SHDM]

Kontaktoni anëtarët e lagjes dhe të kunjit, hyni në kalendarët e ngjarjeve dhe përcaktoni vendndodhjen e shtëpive të mbledhjeve të Kishës. Udhëheqësit mund të kenë qasje edhe në informacione shtesë për anëtarësinë dhe në raporte.

NË DISPOZICION PËR: Android, Apple, BlackBerry, Windows 8


Historia Familjare: Kujtimet

Kujtimet në FamilySearch [Kërkimi për Familjen]

Siguron një vend të sigurt për të mbajtur kujtimet tuaja të parapëlqyera. Ruan fotografi, histori të shkuara dhe krijon regjistrime vetjake me zë të kujtimeve të veçanta.

NË DISPOZICION PËR: Android, Apple


Historia Familjare: Kujtimet

Pema e FamilySearch [Kërkimit për Familjen]

Shihni pemën tuaj familjare ose grafikun vetjak në formë erashke. Shtoni dhe kënaquni me fotografitë, historitë dhe më tepër.

NË DISPOZICION PËR: Android, Apple


Ikona e Programit SHDM Mormon Channel
Mormon Channel

Dëgjoni Mormon Channel, stacionin 24 orësh me zë të Kishës që paraqet programe të orientuara tek ungjilli, muzikë dhe intervista si dhe shkrime të shenjta, konferencën e përgjithshme dhe revista të Kishës.

NË DISPOZICION PËR: Android, Apple BlackBerry


Programi SHDM për Librin e Mormonit
Libri i Mormonit

Mësoni për veten tuaj ose ftojini të tjerët të zbulojnë se si dhe përse ky libër i shenjtë ka sjellë miliona njerëz te Jezu Krishti.

NË DISPOZICION PËR: Android, AppleTelefona të Tjerë


Ikona e Programit Biblioteka me Muzikë SHDM
Muzikë SHDM

Shfletoni dhe kërkoni Himnet dhe Këngët e Fëmijëve, shihni fjalët dhe pentagramet dhe dëgjoni himnet dhe këngët.

NË DISPOZICION PËR: Android, Apple


Kori Mormon i Tabernakullit

Shkarkoni programin Kori Mormon i Tabernakullit për të parë dhe dëgjuar korin me famë botërore. Shihni videot e shfaqjeve më të mira të Korit, dëgjoni transmetimin e tij në 24/7, kontrolloni datat e turneve të ardhshëm, lexoni lajmet më të fundit dhe shumë më tepër.

NË DISPOZICION PËR: Android, Apple


Ikona e Programit Rinia SHDM
Rinia SHDM

Merrni përmbajtjen më të fundit nga adresa youth.ChurchofJesusChrist.org në aparatet tuaja celularë Apple.

NË DISPOZICION PËR: Android, Apple


Programi SHDM Zotërimi i Shkrimeve të Shenjta për Seminarin
Zotërimi i Shkrimeve të Shenjta

Ky program do t’ju ndihmojë të mësoni përmendsh vargjet për zotërimin e shkrimeve të shenjta si dhe Nenet e Besimit.

NË DISPOZICION PËR: Android, Apple