Skip main navigation

A Donit të Thoshit:

Na vjen keq, nuk u gjet asnjë adresë apo lagje që përputhet.

Ju lutemi kontrolloni drejtshkrimin ose mundohuni të ndryshoni atë që po kërkoni.

Nuk po kërkoni për një shtëpi mbledhjesh apo lagje?

Gjej lloje të tjera vendndodhjesh.

{{selected.active.matched.filter.language.name}}folëse, {{selected.active.matched.filter.type.name}} Lagje{{selected.active.matched.filter.type.name}} Lagjet, Sakramenti nga {{selected.active.matched.filter.start | time}} deri në {{selected.active.matched.filter.end | time}} Sakramenti nga {{selected.active.matched.filter.start | time}} deri në Çdo kohë Sakramenti nga Çdo kohë deri në {{selected.active.matched.filter.end | time}} për këtë vendndodhje Më e afërta {{selected.active.matched.filter.language.name}}folëse, {{selected.active.matched.filter.type.name}} Lagje{{selected.active.matched.filter.type.name}} Lagjet, Sakramenti nga {{selected.active.matched.filter.start | time}} deri në {{selected.active.matched.filter.end | time}} Sakramenti nga {{selected.active.matched.filter.start | time}} deri në Çdo kohë Sakramenti nga Çdo kohë deri në {{selected.active.matched.filter.end | time}}

Na vjen keq, nuk mund të gjendet asnjë lagje që përkon me kërkimin. Përpiquni t’i bëni ndryshime asaj që po kërkoni.

Lagjet për Këtë Vendndodhje

Lagjet të Tjera për Këtë Vendndodhje

Lagjet e Banimit për Këtë Vendndodhje

Lagjet të Tjera për Këtë Vendndodhje

Kërkimi ishte Tepër i Përgjithshëm

Klikoni te Harta për të Parë Lagjet për atë Vendndodhje

Shtëpi mbledhjesh

Të Gjitha Lagjet që Mblidhen Këtu

 1. {{ward.properties.HoursCode | day}} {{ward.properties.Hours}} Mbledhja e parë
  {{ward.properties.HoursCode | day}} {{ward.properties.WorshipService}} Mbledhja e sakramentit
  {{ward.properties.HoursCode | day}} {{ward.properties.WorshipService}} Mbledhja e sakramentit mblidhet e para

{{selected.active | displayName}} {{selected.active.id}}

{{selected.active.subtype}} {{selected.active.language}}

{{selected.active.properties.Parent.name}} {{selected.active.properties.Parent.id}}

{{selected.active.properties.HoursCode | day}} {{selected.active.properties.Hours}} Mbledhja e parë
{{selected.active.properties.HoursCode | day}} {{selected.active.properties.WorshipService}} Mbledhja e sakramentit
{{selected.active.properties.HoursCode | day}} {{selected.active.properties.WorshipService}} Mbledhja e sakramentit mblidhet e para

{{selected.active.properties.Contact.title}} {{selected.active.properties.Contact.surname}}

{{selected.active.properties.Contact.phone}}

Zyra e Lagjes

Zyra e Degës

{{selected.active.phone}}

Legjendë

 • Përputhet me atë që po kërkoni

 • Nuk përputhet me atë që po kërkoni

Po kërkon

Kërkoni për adresa, emra lagjesh, vendndodhje të përgjithshme ose thjesht klikoni te harta për të parë se çfarë lagjesh mblidhen aty.

Po Kufizon Kërkimin Tënd

Kufizo kërkimin tënd nga gjuha e folur në sakrament, lloji i lagjes apo edhe koha e mbledhjes së sakramentit. Ajo që po kërkoni, do të përmblidhet në krye.

 • Shtëpitë e mbledhjeve që përputhen me atë që po kërkoni, do të jenë me të kuqe të fortë.

 • Shtëpitë e mbledhjeve që nuk përputhen, do të jenë me të bardhë.

Vendndodhja juaj, Zmadhimi dhe Lloji i hartës Vendndodhja Juaj dhe Lloji i hartës

 • E vë vendndodhjen tuaj në qendër të hartës (sigurohuni që të klikoni te “Lejoj” kur shfletuesi juaj ju pyet nëse mund të dijë vendndodhjen tuaj).

 • Përdorimi i rrotës së mausit apo të këtyre butonave do ta zmadhojë hartën.

 • Ndërrojeni llojin e hartës në rrugë apo satelit.

 • Hyni në ikonën e menusë për të ndërruar llojin e hartës në rrugë apo satelit.

Kalimi te Programet dhe Ndihmë

 • Kaloni te Harta e Lagjes, Harta Klasike SHDM ose programe të tjera.

 • Merrni ndihmë më të detajuar këtu.

 • Përdorni menunë për të kaluar te Harta e Lagjes, Harta Klasike SHDM, ose programe të tjera apo për të marrë ndihmë.

Ne nuk do ta përfshijmë në mesazhe në grup apo ta ndajmë adresën tuaj të postës elektronike me askënd.
 1. New BETA Site Available

  Try the new Ward Directory and Map beta site!

  Po Hasim Probleme

  Na vjen keq, por sistemi ynë po kalon disa probleme. Provojeni përsëri ose rifreskojeni shfletuesin tuaj.

  Do t’ju duhet të Konfirmoni Përsëri Hyrjen

  Nuk ka pasur veprimtari për një periudhë të zgjatur kohore. Për arsye sigurie, e kemi kyçur llogarinë tuaj. Ju lutem, konfirmoje përsëri hyrjen.

  Nuk i Është Caktuar Njësia

  Dokumenti juaj i anëtarësisë për momentin nuk i është caktuar një lagjeje. Ju lutemi, kontaktoni peshkopin ku jetoni, dhe thuajini atij që ta kërkojë dokumentin tuaj nga zyrat qendrore të Kishës.

  Faleminderit

  E vlerësojmë kohën dhe përpjekjen tuaj.

  Nuk Mundëm ta Dërgonim Raportin Tuaj

  Patëm vështirësi me dërgimin e raportit tuaj, a do ta provoni përsëri ju lutem?

  Nuk Mundëm ta Gjenim Vendndodhjen Gjeografike të Pozicionit Tuaj

  Nuk mundëm ta përcaktonim vendndodhjen tuaj. Sigurohuni që ta keni lejuar aparatin tuaj që ta shpërndajë vendndodhjen tuaj dhe përpiquni sërish.

  Vendndodhja u Ndryshua

  Vendndodhja e vatrës familjare u ndryshua me sukses.