Sluit u aan bij de bètatestgroep voor LDS Tools

Laatst bijgewerkt: 16 Juni 2016 op 04:22

Beleid en beginselen

Er worden regelmatig nieuwe functies ontwikkeld en toegevoegd aan de mobiele app LDS Tools. Voor de ontwikkeling van de app test de hoofdzetel van de kerk deze grondig en doet kwaliteitscontroles. Maar om nieuwe functies volledig in de praktijk te testen, wordt er een bètaversie van LDS Tools vrijgegeven voordat de nieuwe functies in een nieuwe versie van de app in de appstore ter beschikking worden gesteld. Bètatesters worden aangemoedigd om met behulp van de link Contact Us in de app problemen te rapporteren en feedback te geven waarmee de app LDS Tools verbeterd kan worden.

Werkwijzen

iOS

Om de iOS-versie van de app LDS Tools te bètatesten, geeft u zich op de LDS Tech website op voor het LDS Tools for iOS-project. Na registratie kunt u hier de meest recente iOS-bètaversie naar uw mobiele apparaat downloaden. Om het op uw apparaat te installeren, zoekt u het pictogram van LDS Tools op met de sjerp ‘BETA’ erop . Vervolgens selecteert u de knop Installeren

Als u de bètaversie geïnstalleerd hebt, moet u misschien naar Instellingen gaan, vervolgens naar Algemeen, dan Apparaatbeheer (of Profiel, afhankelijk van de iOS-versie) en daarna The Church of Jesus Christ…. Selecteer ‘The Church of Jesus Christ…’ toestaan. Selecteer vervolgens nogmaals Toestaan

Terug

Android

Om de Android-versie van de app LDS Tools te bètatesten, geeft u zich op de LDS Tech website op voor het LDS Tools for Android-project. Na registratie kunt u hier de meest recente Android-bètaversie naar uw mobiele apparaat downloaden, met een van de volgende twee methodes:

Methode 1 (voorkeur)

Met deze methode werkt u via de appstore LDS Tools bij naar de meest recente bèta- en productieversiestand. Om deze methode te volgen, doet u dit:

1. Sluit u hier aan bij de LDS Tools BETA Google+-gemeenschapsgroep.
  2. Klik hier om bètatester te worden.
  3. Als er in de appstore een nieuwe versie van de app beschikbaar is, wordt uw app automatisch bijgewerkt.

Methode 2

U kunt hier de meest recente Android-bètaversie naar uw mobiele apparaat downloaden. Selecteer de knop BETA en vervolgens de knop Downloaden om deze op uw apparaat te installeren.

Hebt u een van beide methodes gebruikt voor installatie, dan heeft het pictogram van de bètaversie een sjerp met ‘BETA’ erop:

Terug