Kopiera kalenderhändelser via SDH Verktyg

Senast uppdaterad: 28 april 2016 klockan 05:59

Riktlinjer och principer

SDH Verktygs användare kan kopiera kalenderhändelser i SDH Verktyg till kalendern på deras mobila enhet.

Tillvägagångssätt i iOS

1. Tryck på låd-ikonen (de tre horisontella linjerna i övre vänstra hörnet på skärmbilden i SDH Verktyg).
  2. Tryck på Kalender (Calendar) i menyn.
  3. När kalendern öppnas går du till händelsen du vill kopiera.
  4. Tryck på och håll nere fingret på händelsen du vill kopiera.
  5. När det kommer upp ett meddelande som säger ”Kopiera till min kalender” (Copy to My Calendar) trycker du på meddelandet så läggs händelsen in i din kalender.

Tillvägagångssätt i Android

1. Tryck på låd-ikonen (de tre horisontella linjerna i övre vänstra hörnet på skärmbilden i SDH Verktyg).
  2. Tryck på Kalender (Calendar) i menyn.
  3. När kalendern öppnas går du till händelsen du vill kopiera.
  4. Tryck på dela-ikonen i övre högra hörnet på skärmen.
  5. När det kommer upp ett meddelande som säger ”Lägg in i kalender” (Add to Calendar) trycker du på OK så läggs händelsen in i din kalender.