Рассел М. Нельсон, Президент Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів; молиться за світ; благає про зцілення і єдність; запрошує об’єднатися у молитві і висловлювати вдячність у соціальних медіа.  
Блог

Як з’явилася ідея звернутися до світу з проханням висловити вдячність

Неочікуване пробудження

Чи доводилося вам колись прокинутися посеред ночі з чіткою думкою чи враженням? Від початку мого служіння Президентом Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів у мене було досить багато неочікуваних пробуджень. Багато з них виявилися особливими і священними моментами від Бога. Я хочу поділитися одним таким випадком, який стосується особливого відеопослання, яке вийшло сьогодні, 20 листопада 2020 р.

Кілька тижнів тому я прокинувся посеред ночі з думкою, що мені треба промовити Богові молитву подяки за всіх Його дітей по всьому світу. Мій розум заповнили думки про все те, за що ми маємо бути вдячними, і про те, як висловлення цієї вдячності може наповнити наше життя духом зцілення. Отримавши це натхнення, я усвідомив розумом і серцем окремі деталі, у тому числі те, коли і як я повинен поділитися цим посланням. Відео, яке вийшло сьогодні, з’явилося не випадково; воно є одкровенням з небес.

Один з найвеличніших дарів Бога

З 2018 року—від початку мого служіння в якості Президента Церкви—Дух постійно спонукав мене думати про те, наскільки сильно Господь бажає відкривати Свої думки та волю. Дивовижний привілей отримувати одкровення—це один з найвеличніших дарів Бога Його дітям, доступний кожному з нас.

Ким би ви не були, ви можете молитися вашому Небесному Батькові, просячи про скерування та провід у вашому житті. Якщо ви навчитеся слухати Господа через Його спонукання, ви зможете отримувати божественне скерування як у значних, так і у буденних справах.

Я вдячний за пробудження, які я отримав у моєму житті та які допомогли мені знати, що у наш час небеса дійсно відкриті. Наш Спаситель, Ісус Христос, є величним прикладом послуху волі Батька і дякування за все.

Подяку складайте за все

Як я сказав у своєму відеопосланні, я дійшов висновку, що рахувати благословення значно корисніше, ніж перераховувати проблеми. Якою б не була наша ситуація, вияв вдячності за наші благословення є унікальними, швидкодіючими і довготривалими духовними ліками. Сказано просто: “ Подяку складайте за все” (1 Солунянам 5:18).

Будь ласка, подумайте про те, щоб прийняти моє запрошення—наповнити соціальні мережі протягом наступних семи днів записами вашої власної подяки, використовуючи хештег #Дякуй. І, будь ласка, приєднуйтеся до мене та інших, висловлюючи вдячність Богу у щоденних молитвах. Завдяки молитвам відбуваються чудеса. Давайте всі звернемося до Бога і будемо більше довіряти Йому.

Завантажити текст у форматі PDF


Поділіться силою вдячності

Цілюща сила вдячності—це послання для кожного. Ми заохочуємо вас поділитися цим відео та запрошенням з сім’єю і друзями, аби заповнити соціальні мережі протягом наступних семи днів хвилею вдячності.

Коментарі
0