2010–2019
Вступне слово
Квітень 2018


Вступне слово

Ми оголошуємо про важливу реорганізацію наших кворумів Мелхиседекового священства, щоб виконувати Господню роботу ефективніше.

Дякую, брате Холмс, за ваше важливе послання.

Дорогі брати, нам дуже не вистачає Президента Томаса С. Монсона і старійшини Роберта Д. Хейлза. Але “всім нам треба труд вершити далі”1.

Я дуже вдячний за кожного чоловіка, який має святе священство. Ви---надія для нашого Викупителя, Який бажає, щоб “кожна людина могла говорити в ім’я Господа Бога, саме Спасителя світу”2. Він бажає, щоб всі Його висвячені сини представляли Його, говорили від Його імені, діяли від Його імені і благословляли життя Божих дітей по всьому світу, аби “віра також могла збільшитися на [всій] землі”3.

Дехто з вас служить там, де Церква існує вже упродовж кількох поколінь. Інші служать там, де Церква є порівняно молодою. Для одних ваші приходи є великими. Для інших ваші філії є малими, а їхні межі є великими. Якими б не були ваші індивідуальні обставини, кожний з вас є членом кворуму священства з божественним мандатом навчатися і навчати; любити і служити іншим.

Цього вечора ми оголошуємо про важливу реорганізацію наших кворумів Мелхиседекового священства, щоб виконувати Господню роботу ефективніше. У кожному приході первосвященики і старійшини тепер будуть обʼєднані в один кворум старійшин. Ця зміна значною мірою збільшить здатність і спроможність чоловіків, які мають священство, служити іншим. Майбутніх старійшин будуть радо приймати в цьому кворумі і з ними будуть там товаришувати. У кожному колі президентство колу буде й далі головувати над кворумом первосвящеників колу. Але склад того кворуму буде формуватися на основі нинішніх покликань у священстві, як це буде пояснено пізніше.

Старійшина Д. Тодд Крістофферсон і старійшина Рональд А. Разбанд, з Кворуму Дванадцятьох Апостолів, тепер більше розкажуть нам про ці важливі зміни.

Над цими змінами ми розмірковували впродовж багатьох місяців. Ми відчули нагальну потребу удосконалити те, як ми турбуємося про наших членів Церкви і звітуємо про контакти з ними. Для поліпшення цієї роботи нам потрібно зміцнити наші кворуми священства, аби краще спрямовувати їх у служінні з любовʼю і підтримкою, які Господь пропонує Своїм святим.

На ці зміни надихнув Господь. Якщо ми здійснимо їх, то станемо навіть ще ефективнішими, ніж були раніше.

Ми залучені до роботи Всемогутнього Бога. Ісус є Христос! Ми---Його смиренні слуги! Нехай Бог благословляє вас, брати, коли ми вивчаємо свій обовʼязок і виконуємо його, в імʼя Ісуса Христа, амінь.