Mormonova knjiga

Poput Biblije, Mormonova knjiga knjiga je Svetih pisama u kojoj se naučava o Isusu. Otkrijte kako se možete približiti Bogu čitajući njezine stranice.

Zadobijte besplatan primjerak Mormonove knjige

Uobičajena pitanja

Ljudi imaju puno pitanja o »mormonima«, ili obzirnije, o članovima Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana. Kliknite ovdje da biste pogledali cijeli popis.

Da. Itekako. Ona je riječ Božja, sveti svezak Svetih pisama te nužno štivo za sretan život. Iako uz Bibliju nadahnuće pronalazimo i u drugim knjigama Svetih pisama jedinstvenih za Crkvu Isusa Krista svetaca posljednjih dana. Sve nas one zajedno podučavaju o važnim istinama o Isusu Kristu.

Da! Isus je temelj naše vjere. Zapravo, našu Crkvu više volimo nazivati njezinim punim imenom: Crkva Isusa Krista svetaca posljednjih dana.

U Mormonovoj je knjizi zapisano: »I razgovaramo o Kristu, radujemo se u Kristu, propovijedamo o Kristu, prorokujemo o Kristu, i pišemo u skladu s proroštvima našim, da bi djeca naša znala prema kojem se izvoru mogu osvrnuti za otpust grijeha svojih« (2 Nefi 25:26).

Vremena crkvenih bogoslužja mogu varirati od kongregacije do kongregacije. Međutim, uvijek možete računati na jedan glavni sastanak za sve nakon kojeg će slijediti zaseban sat raspoređen po dobnim skupinama ili općim interesima.

Comeuntochrist.org/hrv