Dobrodošli

Ovog Božića približite se Isusu gledajući novi kratki videozapis o njegovom rođenju. Razmislite o načinima koji će vam omogućiti da preobrazite Božić u razdoblje služenja pa #BuditeSvjetloSvijetu. Pridružite nam se dok slijedimo Spasiteljev primjer poslužujući drugima, jednoj po jednoj osobi – baš kako je on to činio.

...
Djetešce Krist
17:56

Kako vi možete pomoći oko inicijative #BuditeSvjetloSvijetu u ovom razdoblju? Evo nekih ideja za svaki dan koji prethode Božiću. Vaša mala djela služenja doprinijeti će životu onih oko vas. Podijelite svoja iskustva na internetu koristeći #BuditeSvjetloSvijetu.

Ovogodišnji kalendar služenja #BuditeSvjetloSvijetu

Isus je naučavao da je naš Nebeski Otac tu za nas kada posegnemo prema njemu. Dok gradimo odnos s Bogom, možemo koristiti njegovu moć da nam pomogne prevladati naše izazove. Možete započeti svoje putovanje spoznavanja Boga razvijanjem vjere, pokajanjem za svoje grijehe, krštenjem i primanjem dara Duha Svetoga. Nastavite putem prema Bogu moleći mu se, čitajući njegovu riječ, odlazeći u crkvu, učeći o Isusu i služeći drugima.