Оголошення

Духовний вечір ЦСО для дорослої молоді • 2 листопада 2014 р. • Огденська скинія, Огден, шт. Юта


Мої дорогі брати і сестри, кожний з нас---син або дочка люблячого Небесного Батька, Який покликає і надихає провідників надавати нам допомогу і спрямовувати нас. Яке це благословення зібратися разом, коли ми навчаємося від тих, хто вповноважений навчати нас. Дякую вам за те, що ви прийшли сюди цього вечора. На початку я хочу зробити два короткі, але важливі оголошення.

Наше перше оголошення: починаючи із січня 2015 р. духовні вечори ЦСО як цей будуть називатися Всесвітніми духовними вечорами ЦСО для дорослої молоді. Ці всесвітні духовні вечори будуть проводитися тричі на рік: у січні, травні та вересні. Такі зміни робляться для того, щоб підкреслити важливість кожної трансляції та забезпечити, щоб вам, всій дорослій молоді, незалежно від вашого місцезнаходження і ваших обставин, запропонувати брати в них участь. Ми сподіваємося, що ви будете докладати всіх зусиль, щоб брати участь в кожному такому духовному вечорі і заохочувати інших відвідувати їх з вами, щоб ви і вони мали нагоду спілкуватися разом, слухати пораду від наших провідників та отримати особисте одкровення і спрямування. Ми закликаємо провідників священства зробити ці всесвітні духовні вечори важливими подіями в їхній місцевості.

Інше оголошення стосується вивчення релігійних курсів, необхідних для закінчення навчання в інститутах релігії та церковних університетах. Церковне правління освіти і Опікунські ради УБЯ, УБЯ---Айдахо, УБЯ---Гаваї та Бізнес-коледж СОД схвалили чотири нові курси, які будуть вивчатися починаючи з осені 2015 року. Це такі курси: “Ісус Христос і вічна євангелія”, “Учення і доктрина Книги Мормона”, “Основи Відновлення” та “Вічна сім'я”.

Ці нові курси призначені бути наріжними каменями вашого релігійного освітнього досвіду. Вони націлені на вивченні Писань і вчень пророків останніх днів і будуть зосереджені на Спасителі, Його вченні та важливих подіях в історії Церкви. Якщо ви вивчаєте всі Головні труди, то Писання будуть з’єднуватися разом, допомагаючи вам краще досліджувати євангелію і повніше розуміти та цінувати кожну книгу з Головних трудів. Завдяки цим урокам ви будете далі розвивати свій попередній церковний та особистий досвід у вивченні євангелії. Вони допомагатимуть вам застосовувати євангельські принципи так, щоб вони стосувалися ваших теперішніх обставин.

Я міг би також зазначити, що всі поточні курси вивчення Писань разом з іншими релігійними курсами будуть і далі пропонуватися в наших інститутах та університетах. Ці нові курси будуть необхідні для всіх нових студентів, а також теперішніх студентів. Будь ласка, вивчайте ці курси і працюйте над тим, щоб закінчити навчання в церковному університеті чи інституті релігії. Якщо ви вже виконали всі вимоги для закінчення навчання, розгляньте можливість пройти ці курси, продовжуючи вивчати євангелію в інституті релігії та в церковних університетах. У найближчі дні ви зможете дізнатися більше про ці нові курси, відвідавши сайт education.lds.org.

Я впевнений, що коли ви будете брати участь у всесвітніх духовних зборах та вивчати релігійні курси, ви будете краще розуміти Писання, ви будете спілкуватися з іншими, хто буде допомагати вам і надихати вас, і ви будете зміцнювати свою віру в Ісуса Христа і своє свідчення про Нього. Нехай так станеться в житті кожного з вас, в ім’я Ісуса Христа, амінь.

© 2014 by Intellectual Reserve, Inc. Усі права застережено. Текст англійською мовою затверджено: 1/14. Затверджено на переклад: 1/14. Назва оригіналу: “Announcement”. Ukrainian. PD10052815 192